Fender High Voltage T-Shirt, sort, XL

182 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 9 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 42138

  • Fender High Voltage T-Shirt.
  • Officielle Fender Merchandise.
  • Polyester og bomuld blanding.
  • Sort.
  • Størrelse XL

Fender High Voltage T-Shirt, sort, XL

detaljer

Den hoje spaending maend T-Shirt er en genial udtalelse stykke fra Fender. Med en ultra-cool monitor-print design, er dette en stor gaveide for musiker i dit liv.

Produkt Ref: 42138

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Fender hoj spaending T-Shirt er en af en slags, med det 3D film-lignende Plakatdesign med "The and af Rock 'n' Roll" og "siden 1946" - til aere for instituttets virksomheder. Forkael dig selv eller en elsket denne komfortable poly/bomuld unik T-shirt fra Fender.