Fender Airbrush 14 ounce Str krus, sort/hvid

113 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 8 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 70276

  • Retoucheret Stratocaster Design.
  • Officielle Fender Merchandise.
  • 14 ounce Krus.
  • Sort/hvid/grå.
  • Stor gaveidé

Fender Airbrush 14 ounce Str krus, sort/hvid

detaljer
Nyd din varme drikke i ægte Fender stil med den Fender Airbrush Str krus. Forsynet med de traditionelle Fender logo, hæld dig selv en kop indpodet med nogle ægte rock 'n' roll karakter. Dette stilfulde sort/hvid/grå keramiske krus er en stor gaveidé for enhver musikelskere i dit liv.

Produkt Ref: 70276

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Fender Stratocaster er en af de mest ikoniske guitarer af hele tiden. Denne sort/hvid/grå krus har et retoucheret Str design med den traditionelle Fender logo.