Ernie Ball 6184 omgivende Delay

2.151 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 5 December 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 76449

  • 50 millisekunder til 1 anden forsinkelser.
  • Går fra Slapback til udvidede gentagelser.
  • Delay, tid, og Feedback kontrol.
  • Fod Sweepable virkninger niveau Control

Ernie Ball 6184 omgivende Delay

detaljer
Ernie Ball Ambient Delay Pedal kan levere fra 50 millisekunder til 1 sekund af delay, at skabe en række effekter fra slapback til udvidede gentagelser. Med indstillingerne for delay, tid og feedback, sammen med kontrolelementerne til at forme rumklange størrelse og niveau, pedaler sweepable footswitch styrer effekt niveau at gå fra subtile teksturer til omgivende lydlandskaber.

Produkt Ref: 76449

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Ernie Ball effekt Pedal

Ernie Ball & rsquo; s Ambient Delay er udstyret med deres nyligt manipuleret ultra-holdbar PVC-belagt Kevlar snor og fjeder kobling til pålidelig drift under de mest straffende betingelser, perfekt til professionel brug. Det nye design tilbyder dynamisk fod - control, at give spillere mere sonic udtryk end traditionelle stomp pedaler i en road-worthy metalkonstruktion.