Epiphone Les Paul hyldest Plus Elektrisk Guitar, Midnight Ibenholt

kr. 4.474 NORMAL PRIS kr. 5.361 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 6 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 6 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 246
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Epiphone hyldest til Klassisk Les Paul Guitar
 • Solid mahogni og ahorn med ahorn finer
 • Legendariske Rock Tone og sustain
 • Gibson 57 Classic Humbuckers
 • Inkluderer Hardshell Guitar Case

Epiphone Les Paul hyldest Plus Elektrisk Guitar, Midnight Ibenholt

detaljer

Denne Epiphone er en Les Paul hyldest Plus elektrisk guitar ved at kombinere Klassisk design med Epiphone kvalitet og værdi. De tilføjede Gibson USA 57 Classic humbuckers betyde kraftig, alsidig og vintage toner. Den perfekte guitar for enhver Les Paul fan på udkig efter en kvalitet Epiphone hyldest.Produkt Ref: 21785

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Epiphone's historie og forening med Les Paul datoer måde tilbage til dagene når Les, arbejder på den Epiphone fabrik på 14 St. i New York, skabt verdens første elektriske guitarI år, Les fortsatte med at arbejde tæt sammen med Epiphone ved at gennemgå nye produktideer og tilbyde forslagDen Epiphone Les Paul hyldest Plus ærer dette forhold ved at kombinere 'så godt som det bliver' præstation og funktioner med legendariske Epiphone kvalitet og værdi.

Stor Les Paul Design

Les Paul hyldester funktion en solid mahogni tilbage med en solid, hugget hårdt ahorn cap med flamme ahorn finér til at skabe den ultimative kombination af varme og bidMed sættet-hals guitarer generelt menes at give den bedste rock tone og fastholde, at Epiphone hyldest Plus tager det til det næste niveau, ligner det oprindelige dybt sæt hals fællesSolid mahogni hals med hånd-monteret, limet i fælles strækker sig langt ind i hals pickup hulrummet at skabe maksimal hals til kropskontakt og opfører sig næsten som en kontinuerlig stykke træKombineret med mahogni/ahorn kroppen, er resultatet en hyldest til Les' tidløse guitar design med den lyd, du kun kan få fra en Les Paul.

SlimTaper hals profil

Den nye Les Paul hyldest Plus funktioner 1960 's SlimTaper hals med en komfortabel "D" figur, der blev indført og gjort berømt på mange 1960s æra, Kalamazoo-made guitarer fra Gibson og EpiphoneDenne profil er tyk nok til at give stabilitet og tone du ønsker men tynd nok til at give dig den komfort og hastighed du har brug for.

Indfange alle de power og nuancer af hyldest Plus er et par af autentiske Gibson USA ' 57 Classic humbucking pickupperMed sin "Patent anvendes For" decal på bundpladen er ' 57 Classic og ' 57 Classic Plus trofaste reproduktioner af den berømte Gibson humbuckers , der hjalp definere musik i slutningen 1950 ' erne' 57 Classic giver dig en tone, der er varm og subtile med fuld, endda svar, der ikke holder tilbage når du har brug for denne klassiske Gibson humbucker stykket!

Huge Range of Vintage Tones

Den ' 57 Classic Plus er den perfekte stol pickup og efterligner humbuckers af denne æra, der har modtaget et par ekstra ture af wire. Denne behandling giver den pickup løsere højere output uden at ofre sin rige, vintage toneI kombination overgearer dette par af humbuckers tube preamps til en glat niveau af mætning uden bliver overvældendeBegge ' 57's indslag Gibsons særlige Alnico II magnet, vintage emalje belagt ledning, nikkel-belagte pole stykker, nikkel snegle, ahorn spacere og vintage-stil, flettet ledningerMen denne guitar er ikke bare om genskabe gamle, det handler også om blikket fremad... ligesom Les selv fortsatte med at gøre i hele sin levetidVed hjælp af 4-dirigent pickup ledninger, Epiphone har tilføjet to push/pull tone Potter at tillade series/parallel pickup skifteResultatet er en Les Paul med enorm palet af tonale muligheder - fra fuld-on, i dit ansigt humbuckers rasmussen_liselotte singlecoil-lignende lyde og alt der imellem.

Fyldt med Premium tilføjelser

Andre opgraderinger inkluderer en amerikanske Switchcraft(tm) 3-vejs skifte, Mallory-150 tone kondensatorer, Epiphone StrapLocks, 16:1 ratio premium Grover(tm) låsning tunere og en premium hardshell guitar kasserLigesom hver Epiphone, den er udstyret med deres begrænsede livstidsgaranti bakkes op af verden berømte 24/7/365 dag Gibson kundeserviceDenne guitar er ikke kun en hyldest til Les Paul; Det er en hyldest til hvor god en guitar kan være!

Funktioner og specifikationer:

Krop & Hoved:

 • Body materiale: Mahogni
 • Top materiale: Udskårne Hard ahorn med AAA flamme ahorn finér
 • Kroppen bindende: 1 lags (creme)
 • Hoved: LockTone Tune-o-matic/Stopbar

Hals & gribebræt:

 • Hals materiale: Mahogni
 • Hals form indstillinger: 1960 's SlimTaper; D profil
 • Hals Joint: Vintage "Deep-Set", Glued-In
 • Truss Rod: Justerbar
 • Skala længde: 24.75"
 • Gribebræt materiale: Palisander med mor-af- pearl trapez indlægninger
 • Gribebræt bindende: 1 lags (creme)
 • Gribebrættet Radius: 12"
 • Bånd: 22; medium-jumbo
 • Møtrik bredde: 1-11/16"

Pickupper & Hardware:

 • Hals Pickup: Gibson USA ' 57 Classic Humbucker (4-wire)
 • Hoved Pickup: Gibson USA ' 57 Classic Plus Humbucker (4-wire)
 • Kontrol: Switchcraft 3-vejs Pickup Selector, hals Pickup volumen, Bridge Pickup volumen, hals Pickup Tone (push/pull-series/parallel), stol Pickup Tone (push/pull-series/parallel)
 • Elektronik: Mallory-150 tone kondensatorer
 • Hardware: Nickel
 • Maskine hoveder: Grover låsning tunere; 16:1