Epiphone Les Paul Standard PlusTop PRO Elektrisk Guitar, venstrehåndet

kr. 3.582 NORMAL PRIS kr. 4.031 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 6 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 6 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 197
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Venstrehåndet Guitar
 • Mahogni krop med AAA flamme ahorn finer Top
 • Pro-Bucker? Pickups med Coil-aflytning
 • Fantastisk Cherry Sunburst Finish

Epiphone Les Paul Standard PlusTop PRO Elektrisk Guitar, venstrehåndet

detaljer
Ud af alle Les Pauls mange resultater; opfinder, guitarist og hit musiker, Les er mest elskede blandt musikere for inspirerende Les Paul Standard, en af de mest eftertragtede guitarer i verden. Og nu, den Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO giver legenden en frisk start med ProBucker-2? og ProBucker-3? pickups med coil-aflytning og en AAA flamme ahorn finer prima.

Produkt Ref: 27074

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Epiphone's historie med legendariske guitarist og innovator Les Paul daterer sig tilbage til tidlige 1940 når Les, arbejde nætter på den Epiphone fabrik på 14: e Street i New York City, lavet en af de første solid krop elektriske guitarer, bedre kendt som "Log." Over de næste 15 år, Les fortsatte med at udvikle sin drøm guitar, der ville "understøtte for dage" og i den sene 50 ' erne, den historiske Gibson og Epiphone fabrik i Kalamazoo, Michigan produceret "sunburst" Les Paul Standard og dens nye pickup, "PAF" humbucker.

Spillere som Joe Bonamassa, Slash, Ace sanger, Zakk Wylde, Jimmy Page, Alex Lifeson og utallige andre få deres underskrift lyd fra en "sunburst" Les Paul og nu Epiphone giver dig en chance for at opleve denne one-of-a-kind tone til en overkommelig pris med Les Paul Standard Plustop PRO. Les Paul Standard Plustop PRO features Pro-Bucker & handel; "PAF"-stil pickupper med coil-aflytning, nye farver og en smuk AAA flamme ahorn finer prima nemlig en vintage ser med alle de moderne aftaler, som spillere forvente fra Epiphone.

AAA flamme ahorn Top og klassiske funktioner:

  Den Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO har en solid mahogni krop med en AAA flamme ahorn finer top, der leverer den klassiske tone og sustain der kun kan komme fra en "rigtige" Les Paul. Kroppen er også udstyret med 1-lags creme bindende på toppen til en smuk vintage ser. Som alle Epiphone Les Pauls (og i modsætning til billigere design), den Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO har en 14 grader, vinklet ophæng, der giver dig mere pres på sadel til længere sustain med mindre tuning hang-ups forårsaget af "streng-træ" gadgets.

  De mahogni hals har en 24.75" skala med en radius af 12" og er udstyret med en 1960s SlimTaper & handel; "D" profil med en limet i hals fælles for livslang stabilitet. Palisander gribebræt kommer med pearloid trapez inlays, 22 medium jumbo bånd, en 1,68" sadel og 1-lags creme bindende.

Epiphone Pro-Bucker & handel; Humbuckers med Coil-aflytning:

  Den Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO nu funktioner Pro-Bucker & handel; pickups til at en-af-en slags Les Paul lyd. Pro-Bucker & handel; pickupper indslag Alnico II magneter, de samme magneter, som anvendes i eftertragtede vintage PAF humbuckers. Alnico II magneter giver en rig, varm tone med en mousserende høje ende og en solid lave ende. Les Paul Standard Plustop PRO har en Pro-Bucker-2 & handel; i positionen hals og en Pro-Bucker-3 & handel; i positionen bridge.

  Pro-Bucker-3 & handel; er lidt overwound at give balance med hals pickup og en smule kant ved føre arbejde. Pro-Buckers & handel; efterligne lyden af oprindelige PAF pickupper, som var hånd-sår. Neck og bridge pickupper nu også indslag coil-aflytning, kontrolleres af en push/pull volume control, så spillerne en uendelig række af pickup toner fra single-coil bark til fuld humbucker bid.

  Når snoede humbuckers, Epiphone udnytter en dobbelt vakuum voksbehandling proces, der sikrer støjsvag drift gratis fra microphonic hum. Pickup placeres først i specialiserede voks støvsugning system, før dækslet er placeret på enheden for at sikre, at voksen fuldt trænger ind til centrum af pickup og størkner alle dele. Når låget er placeret på, er det igen givet en anden vakuum voksbad, indtil enheden er helt mættet med voks Epiphone bruger kun de højeste kvalitet dele for dens pickupper, som ABS plastic spoler, 1010 kolde valset stål pol sko og pole skruer, Alnico magneter og den fineste magnet ledning tilgængelige.

Hardware for livet:

  Den Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO funktioner Epiphone's legendariske rock-solid hardware herunder en LockTone Tune-o-matic & handel; fuldt justerbare stol og StopBar endestykket. Og nu, Epiphone's opdaterede, patentanmeldt design auto låser stol og tailpiece på plads med ingen nødvendige redskaber! Dette resulterer også i forbedret sustain.

  Den Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO bruger 1" diameter potentiometre til bedre"smider,"længere levetid og pålidelig service Epiphone's all-metal skiftekontakter bruge robuste fjederstål kontakter til at sikre års pålidelig service og præstation Epiphone's proprietære output-stikket har en forbedret kontakt form og tunge fjeder stål til at øge pålidelighed og Grover & handel; 14:1 maskine hoveder at sikre tuning stabilitet.

Funktioner og specifikationer:

Krop & Hoved:

 • Krop: Mahogni
 • Top: AAA flamme ahorn
 • Bindende: 1-lags creme
 • Hoved: Låsning Tune-o-matic & handel;
 • Tailpiece: Stopbar

Hals & gribebræt:

 • Hals: Hånd-sæt mahogni
 • Skala: 24.75"
 • Gribebræt: Palisander
 • Bånd: 22 medium jumbo
 • Gribebrættet Radius: 12"
 • Gribebræt indlæg: Trapez
 • Møtrik bredde: 1,68"
 • Bindende: 1-lags creme

Elektronik & Hardware:

 • Hals Pickup: Pro-Bucker-2 & handel;
 • Hoved Pickup: Pro-Bucker-3 & handel;
 • Kontrol/instruktioner:
  • Hals pickup volumen med push/pull coil-aflytning
  • Bridge pickup volumen med push/pull coil-aflytning
  • Hals pickup tone
  • Bridge pickup tone
 • Maskine hoveder: Grover & handel; 14:1