Electro Harmonix Guitar Effects Pedal taske

242 kr. NORMALPRIS 325 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Vare på ordren med vores leverandør

Denne vare er blevet beordret fra vores leverandør, og vi i øjeblikket afventer levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 8 Juni 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 14028

Electro Harmonix Guitar Effects Pedal taske

Detaljer

Electro Harmonix Guitar Effects Pedal Board taske

Pedaler ikke inkluderet!

Produkt Ref: 14028

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Organisere dine pedaler med polstret og let Electro-Harmonix Pedal bestyrelsen med taske. Gjort i slidstærkt lærred, omsluttende en stiv skridsikker bestyrelsen, besidder EH Pedal bestyrelsen sikkert virkning bokse i alle størrelser og figurer. Brugerdefinerbare velcro strimler og delelinjer tillade en opsætning til dine behov. Måling 27 "længe ved har 12" bred ved 2 "dyb, bestyrelsen dobbelt håndtag og en skulderrem for let transport. Forsiden tilbyder en separat med lynlås pose for mindre elementer. Plus gøre kabel åbninger på begge sider, tilslutte i forstærkere og AC en leg uden nogensinde flytte dine gear. Åbne bare og du er klar til rock!