Dr Green Cubicle rumklang Guitar Pedal

  • Video 1
909 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 3 Februar 2017

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 32951

  • Dr Green af Hayden Reverb Pedal.
  • Enkle Wet & Dry kontrolelementer.
  • Tilføjer ultimative rumklang til din Tone.
  • Hånd-bygget i Essex, England

Dr Green Cubicle rumklang Guitar Pedal

detaljer

Vil du tilføje nogle flere atmosfære og stemning til din tone? Effekten velkendte rumklang er inkluderet i Dr Green-serien gennem The Cubicle guitar virkninger pedal. Justere enkle våd- og for at få den ønskede dybde, om det subtile eller lange og drømmende. Dr Green The Cubicle er hånd-bygget og let at bruge!Produkt Ref: 32951

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse


Dr grøn Pedal serie

Dr. Green har designet og bygget verden klasse guitar ampere i over 20 år, og arbejder i Essex landskabet, han bringer sin guitar FX pedalen vifte sammenholdt med Hayden Forstærkere. Lavet med grundige design, er Dr. Green pedaler beregnet til at give guitaristerne inspirerende tone.

Dr. Green pedaler er konstrueret ved hjælp af kun de fineste kvalitet komponenter, bygget i hånden og bygget til at holde. Indkapslet i tunge brugerdefinerede designet stål bokse og med true Bypass, Dr.Green pedaler giver fantastisk hånd-udformet kvalitet.

Funktioner og specifikationer

  • Kontrol: Våd, tør
  • Lysdiode: Strømindikatoren Lysdiode
  • Dimensioner (H x b x D): 61 mm x 67 mm x 130 mm
  • Vægt (Kg): 0,48
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.