DiMarzio DP812 Super forvrængning 8 streng Humbucker Pickup, hvid

747 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 21 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 65474

  • Højkapacitet Humbucker Pickup.
  • Ideel til Rock og Metal-stilarter.
  • For 8 streng elektriske guitarer.
  • Levende og kraftige Tone.
  • Afsløret med hvide spoler

DiMarzio DP812 Super forvrængning 8 streng Humbucker Pickup, hvid

detaljer

The DiMarzio Super forvrængning ® 8 Humbucker Guitar Pickup er en kraftige og alsidige udskiftning pickup for 8 streng elektriske guitarer. Som navnet antyder, blev Super forvrængning ® 8 oprettet for at skubbe en rørforstærker i store niveauer af overdrive, hvilket gør det perfekt til mange stilarter af rock og metal. Pickup leverer en varm og ekspressiv tone med fremragende basgengivelse, boostet midrange frekvenser og klar diskant, ideel til både ren og forvrænget guitarspil. Denne pickup er afsløret og kommer i sort.

Produkt Ref: 65474

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

The DiMarzio Super forvrængning ® 8 Humbucker er lavet ved hjælp af høj kvalitet keramiske magneter, at give en afbalanceret og fokuseret lyd med utrolig power. Denne 8 streng model er stemmelagt forskelligt fra dens 6 og 7 streng modparter, at bringe bedst af sin ekstra strenge. Dens output er lidt varmere og nedture er strammet til at sustain klarhed i hele instrumentets rækkevidde.

Specifikationer

  • Ledningsføring: 4 dirigent
  • Magnet: Keramik
  • Output: 440 mV
  • DC modstand: 13.47 k & Omega;
  • Farve: Hvid