DiMarzio DP182 Fast Track 2 Hum lejetidspunktet Str Pickup, sort

643 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 14 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 65052

  • Lydløse Single Coil Pickup.
  • For Stratocaster Style guitarer.
  • Ideel til broen holdning.
  • Intense og fokuserede Tone.
  • Hvid dæksel

DiMarzio DP182 Fast Track 2 Hum lejetidspunktet Str Pickup, sort

detaljer

DiMarzio Fast Track 2 & handel; Nynne aflyser start ® Single Coil Pickup er en blisteringly kraftige udskiftning pickup til den elektriske guitar. De hotteste single coil størrelse pickup tilbydes af DiMarzio, Fast Track 2 & handel; er perfekt for at køre en rørforstærker til store niveauer af forvrængning. Denne pickup kommer i sort.

Produkt Ref: 65052

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

DiMarzio Fast Track 2 & handel; pickup er beregnet til broen stilling Stratocaster ® style solid-body guitar. Dens intense output gør den ideel til heavy rock og metal-stilarter når det brugt med en høj gevinst forstærker, men dens klar og afbalanceret lyd er også velegnet til en lang række andre genrer på lavere gain-indstillinger.

Specifikationer

  • Ledningsføring: 4 dirigent
  • Magnet: Keramik
  • Output: 321 mV
  • DC modstand: 18.07 k & Omega;
  • Farve: Sort