DISC Z.Vex NANO hoved hånd malet rørforstærker

 • Video 1
kr. 4.475 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Klassisk Rock Tone
 • Halv Watt (forvrænget)
 • Tegn på LED lys
 • Høj Crunch niveau hvis ønsket.

DISC Z.Vex NANO hoved hånd malet rørforstærker

detaljer

En af verdens mindste produktion tube forstærkere, Nano hovedet ved Z.Vex forstærkere. Denne lille marvel er et halvdelen Watt (forvrænget) kraftcenter, der vil overraske dig med sin tilsyneladende bind. Tilslut det til en 4 X 12 (eller enhver 8-16 ohm højttaler) og lytte til det roar! Denne forstærker er udtryk til at levere classic rock tone, med et meget højt niveau af stykket tilgængelig, hvis det er eftersøgt.

Produkt Ref: 24373

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

I en situation, optagelse, du holde mikrofoner foran guitarforstærker og håbe på bedst, men ofte lutter lydtrykniveau nødvendigt at få, hvad lyder som en virkelig cool tone er så ugudelig, høj, at det forårsager mic forvrængning som vrag lyden. Du kan prøve at sætte en dejlig Coles bånd eller en Beyer M160 foran forstærkeren, men på 140 dB kunne det let forårsage underlige lyde som båndet rasler rundt i det magnetiske felt, udspænding og eventuelt slående magneten, som det går forbi grænserne for sin hul.

En Klassisk kondensatormikrofon under slags knusning pres kan ende op med en strakt membran, der kan røre fra front til bag, pludselig at lukke ned, eller overbelastet forforstærker kredsløb, tilføjer uønskede hårdheden. Selv en dynamisk mic som en Shure 57 og 58 kan have problemer som svær magnetfeltet udviklet af højeffekt ampere par gennem luften i derudaf egen viklinger, forårsager en svidende crispiness, der synes meget unaturlig, når det dukker op i din optagelse. Du kan tilbringe timer på at forsøge at finde et sikkert sted at sætte din mikrofoner, når de forsøger at præcist indfange lyden af en brølende højeffekt amp, og i sidste ende, finde, at den bedste lyd er miced så langt fra cabst, at du begynder at høre rummet og alt andet der er blødning i. Af den tid, du har fået en lyd du gerne, nogen har kaldt politiet og du er nødt til at lukke ned for natten.

Nano Head eliminerer mange af disse problemer, mikrofon straks fordi det er mindst 20 dB mere støjsvag end en 50 Watt hoved, så at lydstyrkeniveauer kommer fra dit højttalerkabinet er meget tæt på de niveauer, der kan producere en høj sanger. Forstærkeren er i stand til at gå i total mætning, uanset hvor du sætter mikrofonen har et sikker signalniveau, der ikke vil overbelaste din preamps eller stamme mikrofonens element. Resultatet er en krystalklar gengivelse af den talendes lyd.

De andre høj-volume faktorer, der kan ødelægge dine ører (der er noget der hedder Fletcher-Munson-kurver, der ændrer den måde, dine ører høre ting ved høje lydstyrker) er meget reduceret, også, så karakteristisk for den lyd du hører på værelset vil være meget tættere på den indspillede lyd. Første gang jeg sætte en mikrofon foran min Orange 4 X 12 med greenbacks mens det var forbundet med en Nano Head, jeg var bedøvet ved hvor nøjagtigt optagelsen matchede tonen i kabinettet på afspilning, og var glad for at jeg kunne sætte mic stilling mens iført hovedtelefoner i samme rum og finde det nøjagtige sted, jeg ønskede at indfange.

Funktioner og specifikationer:

 • Power Supply: 12VDC 1,5 en væg vorte, inkluderet
 • Udgangseffekt: .5 W beskidt,.1 W ren
 • Output impedans: 8-16 ohm
 • Input impedans: 1.000.000 ohm. Intern højttaler:.4 Watt
Kontrol (fra højre mod venstre):

 • Lyse Switch: Lysere til højre. Har større effekt ved lavere mængder, som en Fender lyse switch

 • Volumen: Justerer fra helt ren til meget sprøde/beskidt.

 • Tykkelse: Positioner er Normal, tynd og fedt. Når du bruger flere gevinst, kan du ønsker at tynde signal. Indstillingen fedt er bedst for ren shivery toner og overdrevne bas fuzz.

 • Mellow Control: positioner er Mellow 2/Normal/Mellow 1. Brug det til at rulle ud diskant hvis nødvendigt efter første forvrængning fase. Mellow 2 er tage, naturligvis, og Normal er klogeste.

 • Afkøling Fan: 1" køling ventilator
 • Intern højttaler
 • "Hot" rød LED: Nano Head har en selvstændig nulstilling lunte, der blæser hvis strømforsyningen boder. Dette kan ske, hvis de input power er afbrudt og tilsluttes igen, eller hvis DC power underspændinger for lavt, såsom et batteri dør. Afbryde forstærker i et par minutter og prøv igen hvis "Hot" LED tændes. Den selvstændige nulstilling sikring har at have tid til at køle før det vil virke igen.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.