DISC Vintage V400 Solid Top Akustisk Guitar, kirsebær Sunburst

kr. 1.396 NORMAL PRIS kr. 1.577 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

DISC Vintage V400 Solid Top Akustisk Guitar, kirsebær Sunburst

detaljer

Vintage V400 guitarerne tilbyde talrige fordele til nogen interesseret i ejer en god all-round akustisk guitar. V400s fuld størrelse dreadnought figur organ giver en appellerende afrundet lyd takket være dens store indre organ volume og solidt dæk af gran. Guitar tilbyder god projektionen af lyd, kombineret med en lige så imponerende dybde af tone og en veldefineret skarphed i diskant området. Denne åbne lyd egner sig godt til næsten enhver type for at spille, fra en behagelig resonant ring til en livlig, angribende tone under Plekter brug, til en varm, responsiv klarhed hvis spillet fingerstyle.

Produkt Ref: 19095

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Med en hals figur, der passer de fleste hånd størrelser, føles kant bundne Rosewood gribebræt glat og let at spille, takket være de fine sporvidde frets. Og på figuren unfussy, ligetil ankom chromen belagte, lukket gear tunere er stabil og nøjagtig i brug med høj kvalitet USA stilles strenge, yderligere føje til den meget fornøjelig oplevelse af spiller en V400 akustisk.

Med et valg af attraktive farver tilgængelige, herunder en naturlig finish venstre hånd version, en V400 er det ideelle valg af guitar for nogen, som har behov for en alsidig akustisk guitar med en imponerende fuld og åben lyd.