DISC TC Electronic G-naturlig Akustisk Guitar Processor

  • Video 1
kr. 5.316 NORMAL PRIS kr. 6.440 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

DISC TC Electronic G-naturlig Akustisk Guitar Processor

detaljer

Verdens første multi-effects processor til alvorlige akustisk guitar player.

Med G-Natur har du ikke længere at sætte din akustisk guitar lyd i hænderne på den lyd tekniker eller at stille med effekter designet til elektriske guitarer til at øge din præstation. Det er en selvfølge effekter for elektriske instrumenter ikke tager opførelsen af en akustisk guitar hollowbody hensyn.

Produkt Ref: 13701

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Funktioner

  • Ordet-baserede multi effects processor
  • 10 høj kvalitet TC effekter
  • Optimeret til akustisk guitar
  • Mikrofonforforstærker til vokal og guitar
  • Indbygget tuner og løft
  • Road-ready og bærbar design

Klik på hyperlinket nedenfor for at se en Videointroduktion til TC Electronic G-Natur Akustisk Guitar processoren

Høj kvalitet effekter til akustisk guitar

G-Natur huser en suite af høj kvalitet effekter finjustere til akustisk guitar. Det er alle du nogensinde skal skære gennem vil dit publikum: komprimering, EQ, løft, Modulation (Kor, Detune, Thicken, Flange, Panner osv.), rumklang og forsinkelse.

Alsidighed

Med både en indbygget Mikrofonforforstærker og standard instrument input kan du vælge mellem ved hjælp af en piezo eller pickup system eller miking din guitar med en kondensator mic. Eller hvorfor ikke gøre begge dele og blandes signaler inde i G-Natur at få bedst af begge verdener?

G-Natur leveres med 30 fabriksindstillingerne optimeret til et stort udvalg af genrer og leger teknikker. 30 Usercustomizable forudindstillingerne kan du føje denne afgørende personlige touch til din lyd.

G-Natur mic pre kan også brugt til vocal performance. Lige sætte får G-Natur i sangen tilstand og du automatisk en separat vocal striben EQ og kompressor blok.

Topping en allerede pakket funktionsliste, en indbygget tuner, digital I/O, udtryk Pedal input og MIDI gør G-naturlige tal en multi-effects løsning, for den alvorlige akustisk guitar player - alt hvad du behøver er en frisk sæt af strenge, en belastning af killer melodier og du er god til at gå.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.