DISC Radial Bones knogler Texas Dual Overdrive

kr. 1.369 NORMAL PRIS kr. 1.592 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Vintage høj gevinst drev Tone
  • To kanals Overdrive pedal
  • Avancerede elektroniske impuls skifte
  • Standard 9V kraftoverførsel
  • Klasse-A Buffering kredsløb med belastning korrektion

DISC Radial Bones knogler Texas Dual Overdrive

detaljer

Den radiale knogler Texas er en højtydende overdrive pedal kan skabe alt fra vintage 'TS9' style toner hele vejen til de nyeste ultra high-gain 'in-your-face' toner. 'Magiske' indeni er en minimalistisk high-gain drev kredsløb, der lader dig tilføje bluesy teksturer eller når drevet hårdt, vil producere harmonisk rige toner, der er federe end en Texas Longhorn og sjovere end en rangle slange slips!

Produkt Ref: 13321

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
  • Variabel overdrive og tone
  • Vintage til extreme overdrive vifte
  • Dual-mode for ren, rhythm & føre
  • Kompakt til at passe på enhver pedalboard
  • Standard 9 volt power supply drift

Texas beskæftiger en enestående høj præstation buffering kredsløb med forudindstillede belastning korrektion, der bevarer præstation 'true bypass' tilslutningsmuligheder samtidig sænke impedans og følsomhed over for støj. Dette gør det muligt for Texas til effektivt drive guitar signal, når du bruger længere kabler og gør det muligt at ansætte vores nyeste EIS - elektroniske impuls skifte til uovertruffen holdbarhed uden udfordringerne i forbindelse med mekaniske kontakter

For maksimal scenen effektivitet, at Texas er konfigureret til 'ren, rhythm & føre' spilbarhed hvorved i bypass-tilstand, du får den naturlige rene lyden af din guitar. Når Texas er aktiveret, kan du vælge mellem to kanaler benytter skifte fodkontakten. Hver kanal er udstyret med sin egen tone og niveau control , der lader dig justere hver lyd til dine specifikke behov. For eksempel, kan du angive den rytme tone med ekstra høje ende til at skære igennem ved lavere mængder, mens bly kanal kan indstilles med mere nederste ende at opfede op tonen for soli. Dette er udvidet med to 3-stilling 'bid' switches, der lader dig tildele hver kanal for vintage stil overdrive, ekstra oksekød eller en mere aggressiv moderne tonale struktur. Til at øge sustain og skære for soli, kanal-2 er udvidet i mid-range.

I Texas er en højtydende overdrive pedal, der leverer et stort udvalg af toner på størrelse med en Dallas himmel i en kompakt og nem at bruge formatet.