DISC IK Multimedia iRig UA Universal Guitar Effects

 • Video 1
kr. 672 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Guitar FX Processor/Interface til Android
 • Nær nul Latency
 • Inkluderer AmpliTube UA Mobile App
 • High Definition, lav støj Preamp
 • Ultra kompakt letvægtsdesign

DISC IK Multimedia iRig UA Universal Guitar Effects

detaljer

IK Multimedia iRig UA er en universal digital guitar effektprocessor og lydkort for Android enheder, tilbyder nær nul latency behandling med inkluderet AmpliTube UA guitar og bas multi-effekter app.

Produkt Ref: 55160

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

iRig UA er den første digital effektprocessor og lydkort til at tillade universal nær nul latency guitar behandling med AmpliTube UA på alle enheder med Android 4.0 eller højere, og at støtte USB host mode/USB OTG. iRig UA repræsenterer et paradigmeskift for Android-brugere, der for første gang, vil nu kunne opleve høj kvalitet realtid effekter behandling på Android enheder.

iRig UA er en universel Android løsning, der er i stand til at producere klippefast forestillinger, lyd i høj kvalitet og nær nul latency på stort set alle Android enhed kører Android 4.0 OS eller senere og understøttende USB host mode/USB OTG, herunder modeller fra Samsung, Sony, Motorola, LG, HTC, Xiaomi og mange flere.

IK har løst spørgsmålet om Android platform fragmentering og OS ventetid ved at flytte DSP (Digital Signal Processing) til iRig UA. Løsningen ligger både i iRig UA og dens følgesvend app, AmpliTube UA. En avanceret indbygget digital signal processing chip direkte inde iRig UA giver for den nyeste generation af mobile modellering teknologi, mens de AmpliTube UA control app giver en brugervenlig grafisk brugerflade for at redigere guitaren rig og Gem eller Hent presets øjeblikkeligt.

Plug & Play på Android

iRig UA har en indbygget højtydende 32-bit DSP, en 24-bit A/D converter, 44,1 / 48KHz samplingfrekvens, en krystalklar støjsvage instrument preamp, en ultra-kompakt kabinet. Med sine premium specifikationer, det er købedygtig levere fantastisk lyd, bedre spilbarhed, extreme portabilitet og en hidtil uset cross-platform kompatibilitet.

iRig UA indbyggede digitale signalprocessor arbejder sammen med AmpliTube UA, en speciel version af IKS kraftige guitar og bas multi effektprocessor designet specielt til brug med iRig UA. Og fordi alle behandling er håndteret på iRig UA og ikke på Android-enhed, den er købedygtig levere konsekvent nær nul latency præstation (ned til 2 ms tur/retur samlede ventetid), der er uafhængig af mærke og model af den tilsluttede smartphone eller tablet. Eller med andre ord, det tilbyder en plug-and-play ydelse, som mobile musikere med Android enheder tørster.

For ekstra alsidighed, iRig UA kan også brugt som en digital optagelse lydkort når den er tilsluttet til et Samsung professionel Audio kompatibel enhed eller smartphone eller tablet med Android 5.0. Med iRig UA, har den mest populære mobil digital guitar lydkort og virtuelle guitar multi effektprocessor app endelig landede på Android.

AmpliTube UA er landet

iRig UA kommer med AmpliTube UA, en fuld-kendetegnet gengivelse af guitar og bas app til multi-effekter forarbejdning, der revolutionerede de måde musikere skabe musik på farten AmpliTube UA giver en generøs og udvidelige bibliotek af meget alsidigt modeller af nogle af de mest eftertragtede gear i musikhistorien. Det lader brugerne oprette og behandle deres tone med en guitar eller bas rig med 3 pedaleffekter, en forstærker og kabinet med IKS nøjagtige volumetriske respons modellering, en mikrofon og en tuner AmpliTube UA kan også musikere får endnu mere kreative ved at lade dem placere deres pedaleffekter, enten før eller efter deres forstærker.

Superior Sound

For at give den bedste mulige tilbyder spiloplevelse, iRig UA alt det nødvendige for audiophile lydkvalitet. Ligesom IK's andre high-end Interfaces, har det en 24-bit A/D-konverter med en samplingfrekvens på 44,1 / 48kHz og en krystalklar støjsvage instrument preamp. Disse funktioner gør det muligt at levere fremragende lyd og utroligt tilfredsstillende spilbarhed, uanset om det anvendes som en processor eller digital optagelse interface.

Omfattende tilgængeligt

Parring af iRig UA og AmpliTube UA er perfekt til on-the-go øvelse. iRig UA har en 1/4" input til en guitar, bas eller andre line-niveau instrument, mikro-USB-OTG kabel og en 1/8" hovedtelefon udgang med volume control. Sig ligeledes idræt en 1/8" AUX input, der giver mulighed for musikere tilslutte enhver lydkilde så de kan jam langs til deres yndlingssange med power AmpliTube.

Funktioner

 • Værker på Android enheder med værten mode/USB OTG
 • I nærheden af nul latency digital FX behandling
 • Digital audio optagelse på Android 5.0 og Samsung Professional lydenheder
 • 32-bit digital signalprocessor
 • 24-bit konverter med 44,1 / 48KHz samplingfrekvens
 • High-definition, støjsvage preamp
 • Indeholder AmpliTube UA
 • Analog aux input til play-along og øvelse
 • Hovedtelefonudgangen og volumen control
 • Flerfarvet LED
 • Ultra-kompakt og let design
 • Mikro-USB-port