Bugera BVV3000 Infinium 300 Watt ventil bas Amp Head

4.601 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 2 Februar 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 2 Februar 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 311 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 300W bas Output.
 • 5 Classic ventil kombinationer.
 • Håndgjort

Bugera BVV3000 Infinium 300 Watt ventil bas Amp Head

detaljer

Overlade det til BUGERA at bringe den Klassiske alle-ventil Bas forstærker ajour. Kærligt håndlavede og sportslige vintage modetendenser, BVV3000 INFINIUM fletninger i your face bas med supermoderne funktioner, som en 5-stilling Voicing vælger og vores nye INFINIUM ventil liv multiplikator-teknologi, som vil holde din BVV3000 lydende store for mange år frem.Produkt Ref: 27173

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Med 300-Watts bryst-omkuld output melds BVV3000 old-school aggressiv holdning med et strejf af nostalgi, skabe toner, der kun er mulig ud fra en alle-ventil forstærker.

Der er masser af Forstærkere på markedet i dag, der hævder at være ventil ampere, bare fordi de har misforstået en 12AX7 inde. Men det tager en hel masse mere end blot et Preamp rør at kvalificere en forstærker som værende «alle-ventil.» BVV3000 er en sand alle-ventil Bas forstærker med tre 12AX7 og to 12AU7 ventiler. To trioer af 6550 (også kendt som KT88) output rør operere i classic-push-pull-tilstand til at oprette 300 watt værelse-omrystning Tordenguden.

Hver BUGERA ventil går gennem en stringent 48-timers fastbrænding proces inden det evalueres individuelt ved en faglært kvalitet Control inspektør (et virkelig levende menneske). Kun omkring en i hver ti ventiler faktisk får grønt lys til brug i BUGERA ampere. Resten få kastede i heap'en slagge-, hvor de er smeltet ned for at gøre skød briller.

BVV3000 er så meget mere end blot rå power. Alle-tube Preamp giver enorme tone-shaping kontrol. Sikker på, du får den standard løft/klippe kapacitet fra Bas (centreret ved 40 Hz) og TREDOBLEDE (4 kHz) drejeknapper, men reelt stemme af din bas er defineret ved dens mellemklasse indhold.

BVV3000's 5-stilling frekvens selector kan du vælge den center frekvens, som passer bedst til din afspilning typografi, eller den, der bringer ud på instrumentet sande personlighed. Marker fra 220 Hz, 450 Hz, 800 Hz, 1.6 kHz og 3.0 kHz blot og slå MELLEMKLASSE drejeknap for at øge eller cut ved så meget som 15dB og der er en masse! Og hvis du ønsker endnu flere tone-modellere indstillinger, forpligte ultralav switchen til en yderligere 2 dB boost @ 40 Hz eller parameteren ultrahoeje til et kraftigt stigende øverst-udgangen boost 9 DB @ 8 kHz

Funktioner/specifikationer:

 • Hånd-bygget 300 Watt bas rørforstærkertop drevet af 6 x 6550 ventiler
 • Vintage design fra ' 60s indeholder 3 x 12AX7 og 2 x 12AU7 ventiler
 • Revolutionerende INFINIUM ventil liv multiplikator teknologi
 • Udtrykke selector giver dig 5 Klassiske lyd variationer der passer til din afspilning stil
 • Dedikeret bas, Mid og Treble kontrol og høj/lav Afbrydere til ultimative lyd udformning
 • Afbalanceret XLR DI til direkte tilslutning til din blandekar konsol
 • Slave Output til at forbinde med yderligere Forstærkere
 • Preamp ud og Power Forstærker I stik tillader du et signal tryk fra afsnittet Preamp og en direkte adgang til power forstærker for endnu større alsidighed
 • 3 speaker outputs: to 1/4 "stik og en professionel højttaler-stik (kompatibel med Neutrik Speakon)
 • Impedans switch (2 og 4 ohm) til at matche næsten enhver højttaler kabinet
 • Højkvalitets komponenter og undtagelsesvis Robust konstruktion sikrer lang levetid

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.