Blackstar HT METAL 1 Guitar Combo Forstærker

kr. 1.901 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 27 September 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 27 September 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 124
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Innovative 1 Watt Valve Combo Amp af Blackstar
 • Specielt Lavet For at Give Udtryk For Metal-Stilarter
 • Unikke Push-Pull Power Amp Design
 • Patentered Infinite Shape Feature (ISF)

Blackstar HT METAL 1 Guitar Combo Forstærker

detaljer
HT METAL 1 er den perfekte metal guitar amp. Den bruger det prisvindende HT-1R som udgangspunkt, HT METAL 1 får en komplet sonic og kosmetisk overhaling - og leverer en ultra høj gevinst forstærker der er specielt designet til at imødekomme kravene fra dagens spirende metal guitarister.Produkt Ref: 34766

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Blackstarer patenteret ISF (uendelig form funktion) kredsløb, giver spillere en uendelig mængde af justering over tonekontrol netværket karakteristika og tager dig fra Klassisk britisk heavy metal til moderne amerikanske skovlede høj gevinst og overalt i mellem. Tilføje en fuldt specificeret højttaler emuleret output, MP3/Line-indgang, plus en 4-16 & #937; Speaker output og du har alt hvad du behøver til optagelse eller øve.

  1 Watt, 1 x ECC83, 1 x ECC82

  En innovativ 1 Watt, 2-kanals ventil combo, der bruger 1 x ECC83 og 1 x ECC82 ventiler. HT METAL 1 er det perfekte studie og øvelse metal amp. I gør HT METAL 1 ideel til hjemmet og studiet bruge, formålet var at udvikle en ventil amp, som lød fuld og toneful selv ved de laveste lydniveau.

  ISF Control -alt fra skovlede os til UK heavy metal

  ISF kontrol giver dig adgang til uendelig nye lyd muligheder på HT METAL 1. Denne fuldt interaktive kontrol tillader dig at justere uendeligt respons af tonekontrol netværk mellem nogen af de traditionelle voicings. På denne måde kan du designe din egen lyd og virkelig finde lyden i dit hoved.

  To kanaler - ren eller Metal

  HT METAL 1 har to kanaler til rådighed for udvælgelse, en ren kanal og en Overdrive-kanalen. Med Gain-kontrollen, mens Clean-kanalen er du i stand til at levere alt fra en ren lyd gennem til en crunch tone. Alternativt kan du vælge Overdrive-kanalen og igen ved hjælp af forstærkning, skift fra en ren lyd på kanten af opløsning og helt igennem til en forvrænget metal bly tone.

  Højttaler emuleret Output - Metal forstærker toner direkte til disk

  HT METAL 1 har en fuldt sæt højttaler emuleret output, som yderligere forbedrer dens studio akkreditiver og tillader enhver guitarist at få fantastiske metal toner direkte til båndet eller disken, eller via hovedtelefoner.

  Unikke Push-Pull Power Forstærker Design - producerer crunch og opløsning

  HT METAL 1 power forstærker er en lav powered push-pull design, som producerer crunch og break-up egenskaber af en traditionel 100W output fase, men på en meget lavere volumen. Dette opnås ved brug af en ECC82 dobbelt triode i push-pull konfiguration producerer 1 Watt output, som er rig på ventilen harmoniske og komprimering, klingende fuld og toneful selv ved de laveste lydniveau.

  8" højttaler - lille, men slagkraftig

  Featuring en 8" højttaler, er HT METAL 1 virkelig et perfekt combo forstærker til hjem eller studie brug. Denne forstærker lyder fuld og toneful selv ved de laveste lydniveau.

  Stereo MP3 / Line Input - marmelade til dit yndlingsnummer

  En stereoplade MP3/Line input er blevet tilføjet til HT METAL 1 så du kan spille en backing track eller lignende gennem forstærkeren mens praktiserer / optagelse.

  Ekstern højttaler Output - Hook op en højttalerkabinet

  En 4-16 & #937; Speaker output, der tillader dig at køre forstærker til en ekstern højttalerkabinet efter eget valg, at HT METAL 1 et meget praktisk valg.

  Stereo Reverb -tilføje i nogle reverb

  HT METAL 1 Reverb kontrol angiver det overordnede niveau af rumklang virkning. Omhyggeligt udtryk til at lyde godt på både rene og Overdrive kanalen, er det perfekt til at tilføje en følelse af plads og 'størrelse'.

Funktioner og specifikationer:

 • Innovative 1 Watt ventil combo

 • Specielt udtryk for metal guitar

 • Extreme vinde og tone

 • 1 x ECC83 og 1 x ECC82

 • Unikke push-pull power forstærker design

 • Baseret på den prisbelønnede HT-1R

 • To kanaler

 • 8" højttaler

 • Patenteret uendelig form funktion (ISF)

 • Perfekt til studio eller øvelse

 • Stereo MP3/Line input

 • Emuleret højttalerudgang

 • Ekstern højttaler output

 • Stereo reverb

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.