Beskyttelse spektakel akustisk Basguitar skumgummi kuffert, Deluxe

1.008 kr. NORMALPRIS 1.089 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 9 Juni 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 26573

  • Letvægt akustisk Basguitar skumgummi kuffert.
  • Sturdy Rocket indeholdende skum beskyttelse.
  • Hårde vandtæt dækker

Beskyttelse spektakel akustisk Basguitar skumgummi kuffert, Deluxe

Detaljer
Letvægt endnu sturdy, beskyttelse spektakel akustisk Basguitar Deluxe kasser funktion en vandtæt Racketex dækker tilsløre en stiv Rocket skum struktur og ikke-slibende Propile fleece foring at holde din bas, sikker og hyggelige mellem koncerterne. Hårde håndtag og lynlåse sikre din bas rejser sikkert og nemt, uanset hvor du går, og den indbyggede bagage etiket betyder, at du altid ved, hvilke bas er din.

Produkt Ref: 26573

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Racketex - I Defender:

Høj slidstyrke modstand 600 denier polyester. Det vil ikke fade, crack eller formindske. 100 vandtæt høj stabilitet i ekstreme klimatiske forhold.

Propile - zonen komfort:

En ikke-slibende, syntetiske fleece, der fjerner overflade fugt og bevarer tonale stabilitet mellem koncerterne. Det sustainr instrument velfærd og polishes og renser dine guitar i transit.

Rocket skum:

Rocket skum & # 153; er en lukket-celle skum og har en beregnede grad af hårdhed bestemmes ved dets massefylde, mellem 60-65 Kg/m³. Det er stærk nok til at gå på uden store forvrængning. De fleste af de celler eller bobler i Rocket skum er ikke brudt; de ligner oppustede markeringsbobler stablet sammen i en kompakt konfiguration. Dette gør Rocket skum stærke og rimelig stive fordi boblerne er stærk nok til at tage et stort pres.

Baseret i Cornwall, gjort beskyttelse spektakel deres navn gør beskyttende sække til surfbrætter. Deres erfaringer til at beskytte disse skrøbelige bestyrelser er siden blevet overført til beskytte musikinstrumenter. Deres mission er enkel: at give musikerne i verden transportsystemer af højeste kvalitet, der kombinerer ubesværet transport og funktionalitet med maksimal beskyttelse, uanset koncerten.

Funktioner/specifikationer:

  • Vandtæt Racketex dækker
  • Sturdy Rocket skum konstruktion
  • Ikke-slibende Propile fleece foring
  • Robust, urokkelige lynlåse
  • Satin færdig, nickel-plated sikrings zip remskiver
  • Håndtag fremstillet 1.500 kilo bryde styrke stropper
  • Bagage etiket inkluderet