Behringer Bass V-Forstærker Pro effekter

kr. 722 NORMAL PRIS kr. 1.353 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 17 Maj 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 17 Maj 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: kr. 36
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 32 autentiske forstærkermodeller.
 • 23 højttaler kabinet simuleringer med effekter.
 • 15 bagpanel stik For fleksibel routing.
 • 125 hukommelse beliggende herunder oprindelige kunstner Presets.
 • Stereo 1/4 " linje udgange

Behringer Bass V-Forstærker Pro effekter

detaljer
Behringer bas V-Forstærker Pro Effects er en tone værktøjskasse til bas, akustisk, elektrisk guitar og keyboard forstærker modellering. Bas V-Forstærker er designet til at levere en stor samling af klassiske bas forstærkere og højttaler kabinetter. V-Forstærker er præinstalleret med 32 forstærker og 23 højttaler kabinet moduler plus 16 stereoeffekter. Disse klassiske forstærker modellering moduler giver dig et utal af forskellige forstærkermodeller, designet til at modulere din lyd, instrumenter. V-Forstærker Pro ligeledes egenskaber en ultra-dækkende frekvens respons og premium kvalitet effektprocessor. Enheden er også udstyret stereo 1/4 " line output kontrolleret af masterlydstyrke til live brug som en guitar preamp. Denne alsidige og omfattende forstærker er ideel til optrædende og en lang række levende programmer.

Produkt Ref: 2569

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

En helt række klassiske forstærkere

Bas V-Forstærker Pro 32 tilbyder en række forskellige forstærkermodeller, alle organiseret i tre adskilte grupper: ren, akustisk og Guitar. Forstærker modeller er alle håndplukkede til at give de bedste klassiske klingende analoge moduler i deres tid. Når du vælger en forstærkermodel, vælges automatisk den højttaler kabinet model, der svarer til forstærkeren. Men du kan også ændre den kabinet model manuelt at tage højde for den lyd, du leder efter. På forstærkeren, sig har du en 3-bånds EQ, gevinst, volumen og Master kontrol plus en onboard kompressor for ekstra alsidighed.

FX moduler

Bas V-Forstærker er også udstyret med en vifte af FX moduler, der giver dig maksimal kontrol over din lyd. FX indgår i V-Forstærker inkluderer: flanger, chorus, rumklang, forsinkelse og meget mere. Justere parametre er også ligetil, du kan trykke sammen for at ændre forsinkelsestiden eller LFO hastigheder. Du kan også bruge den medfølgende fodpedal for at vælge forskellige mens din perform.

ULTRABASS Processor

En af de mest unikke træk ved bas V-Forstærker Pro er Ultrabass-processor. Denne processor tilføjer et signal en oktav lavere end den oprindelige indgangssignal. Dette giver dig en udvidet dybde til din basslines, tilføje et separat lag, der kombinerer med den oprindelige input signal til at oprette en tyk low-end lyd. Ved hjælp af processoren er let, bare vælge forudindstillingen og vælg den ønskede mængde af graduering til at oprette den ønskede fedt low-end lyd.

Ekspansiv Tilslutning

Bas V-Forstærker tilbyder en hel vifte af routing muligheder. Forbindelser indarbejdet i enheden inkluderer: balanceret XLR DI ud med jorden lift og switchable Ultra-G kabinet simulation, post-DSP stereo insert tilslutning til eksterne virkninger; BNC verden Klok indgang for ekstern prøve hastighed synkronisering plus AES/EBU og S/PDIF-stik, så du kan bruge bas V-Forstærker Pro som en audio-til-digital konverter.

Funktioner

 • 32 autentiske virtuelle forstærker modeller frit kombineres med 23 awesome højttaler kabinet simuleringer
 • Stereo multi-effekter herunder ULTRABASS, synth, forsinkelse / loop sampler, chorus, flanger, roterende højttaler, strubehovedet, auto wah, phaser, stemning og reverb
 • 125 hukommelsesområder herunder oprindelige kunstner presets
 • Intuitiv brugerinterface hos direkte visning af alle væsentlige indstillinger
 • Yderligere effektparametre direkte tilgængelig på enheden; Tap-tempo funktionen giver mulighed for tidstro justering af effekter hastighed parameter
 • 4 berømte forvrængning og overdrive stomp kasser med justerbar drev, Tone, løft og Split
 • Dedikeret wah pedal og studio kompressor effekter
 • Effektive tilstedeværelse, dybe og sweepable Skift/figur styrer alle modeller, amp
 • Sweepable 24 dB Butterworth frekvens delefilter for bi-amping drift
 • Justerbar auto-kromatiske tuner
 • 15 bageste panel stik giver mulighed for omfattende routing og passer til stort set alle tænkelige ansøgning
 • Pre DSP send/return for tør optagelse og våd monitor
 • Stereo 1/4" Line output kontrolleret af master volumen til live brug som guitar preamp
 • Afbalanceret stereo XLR DI ud med jorden lift og switchable ULTRA-G kabinet simulering
 • Post DSP stereo skær til tilslutning af eksterne virkninger
 • BNC wordclock indgang til ekstern prøve hastighed synkronisering op til 96 kHz
 • MIDI gennemførelse inkluderer programændringer, kontrolelementet ændres og SysEx, tillader komplet MIDI automation via vores gratis Windows editor software kan downloades på www.behringer.com
 • Høj kvalitet komponenter og særdeles robuste konstruktion sikrer lang levetid