Ashdown BassOMeter dedikeret bas Tuner Pedal

792 kr. NORMAL PRIS 821 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 30 December 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 51 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

  • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
  • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
  • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
  • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
  • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
  • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
  • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
  • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 16139

Ashdown BassOMeter dedikeret bas Tuner Pedal

detaljer

En rå dedikeret tuner for bas spillere på vej. Pedalen er opbevaret i en varig metal sag og funktioner en input niveau kontrol med et varemærke Ashdown VU meter og LCD vise for at tillade optimal tuning.

Produkt Ref: 16139

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Pedalen er også udstyret med en output-niveau control afgørende for at opnå den perfekte balance mellem virkning og true bypass-tilstand.

Afhente Ashdown BassOmeter og du vide straks, at dette er en tuner, der er bygget til at tage alt vejen kan kaste efter den. Til huse i en holdbar, trykstøbt metal kasser med chrome safarigitre at beskytte tuning meter og LCD display, BassOmeter kan være drevet af batteri, eller af en ekstern DC kilde - perfekt til brug sammen med Ashdown bas effektpedaler i Ashdowns egen, drevet pedalpanelet.

Præcis tuning er opnået med visuel feedback fra både en belyst VU-stil meter, og en række 11 lysdioder, med den note, der vises i en separat.

Ligesom alle Ashdown bas FX pedaler, BassOmeter tuner funktioner true bypass skifte for at sikre, at instrumentet signalet forbliver fuldstændig upåvirket når tuneren er skiftet ud af signalvejen.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.