Admira virtuos Electro Cutaway

4.371 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 16 December 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 74489

 • Autentiske og traditionelle Tone.
 • Høj kvalitet fremstilling.
 • Medium niveau Guitar.
 • Solid ceder Top.
 • Shadow Nanoflex / Shadow Plus Preamp

Admira virtuos Electro Cutaway

detaljer
Admira Virtuouso klassisk Guitar leverer autentiske traditionelle spanske tone og giver uovertruffen spilbarhed og soniske kapacitet. Ideel til den mellemliggende guitarist, Admira A15 er den perfekte makker til guitaristen hvis dygtighed sæt og størrelse kan have vokset fra mindre/nybegynder guitarer.

Produkt Ref: 74489

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Admira virtuos Electro akustiske Cutaway klassisk Guitar er den perfekte guitar for dem, der spiller på et mellemliggende niveau. En intutitive kombination af tonetræsorter sikrer konsistent tone og høj klarhed for at sikre, at spillerne noter forventes klart og effektivt.

Med en varm respons og glat mids er guitaren stand til at replikere traditionelle spanske guitar tone. Palisander gribebræt sikrer nem spilbarhed og omfattende balance med lyse højdepunkter, der laver den guitar tone virkelig unik og individuel. Håndlavede af spanske luthiers i Kina, er en ekstraordinær fremstilling kvalitet sikret med en konsekvent og pålidelig tone til at starte.

Denne guitar har været helt baseret på den almindelige virtuos model bortset fra adskillige subtile forskelle. Virtuos Electro Cutaway version funktioner Shadow's Nanoflex Pickup og 4plus preforstærker konfiguration.

Specifikationer

Kroppen
 • Top: Solid ceder
 • Sider og ryg: Solidt rosentræ
 • Hoved: Palisander

Hals & gribebræt
 • Hals: Afrikansk mahogni
 • Gribebræt: Palisander

Hardware
 • Maskine hoveder: Lyre forgyldte
 • Pickup/Preamp: Shadow Nanoflex / Shadow 4Plus