Admira Infante 3/4 klassisk Guitar

1.245 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 4 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 74378

 • Entry Level Guitar.
 • Størrelse velegnet til mindre spillere.
 • Godt afbalanceret Tone.
 • Snævre hals.
 • Autentiske spanske Tone

Admira Infante 3/4 klassisk Guitar

detaljer
Admira 1955 Infante 3/4 størrelse guitar er specielt fremstillet til yngre eller fysisk mindre guitar-spiller har til at støtte i den hurtige erhvervelse af færdigheder og praktiske kapacitet. Med sin snævre hals ideelt egnet til mindre hænder, det gør læring behandle det meget lettere for et barn, der kan finde en større guitar upraktisk og besværlig.

Produkt Ref: 74378

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Admira Infante 3/4 størrelse klassisk Guitar er designet til at passe til de særlige krav i unge spillere, der søger for at få en lovende start i traditionelle klassisk musik. Det er magen til den større skala «Almeria» i sin konstruktion, minus dens smallere og mere slanke hals, hvilket betyder, at det besidder alle de ekstraordinære tonale kvaliteter af sine større kolleger, men til en brøkdel af den pris og størrelse.

Oregon Pine top, Sapelli tilbage og Mongoy gribebræt/bridge bidrage til dens velafbalanceret tone og projektion, blander en blanding af bløde og pågående toner skal anvendes på spillerens skøn.

Specifikationer

Krop & bro
 • Hoved: Mongoy
 • Top: Lamineret Oregon Pine
 • Sider og ryg: Sapelli
Hals & gribebræt
 • Hals: Samanguilla
 • Gribebræt: Mongoy
Hardware
 • Maskine hoveder: Nikkel