Vox VGC-13BK 13-fod klasse A professionel Guitar kabel

180 kr. NORMAL PRIS 215 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 10 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 38957

  • 2 Separate skjolde.
  • PVC-kappe.
  • Guldbelagte stik.
  • Polypropylen dielektriske.
  • Flettet klud jakke

Vox VGC-13BK 13-fod klasse A professionel Guitar kabel

detaljer

VOX har vaeret lyd bag mange af verdens mest indflydelsesrige musikere siden 1957. Audiophile kvalitet materiale og teknologi betyder, at du far den laveste mulige signaltab, forvraengning og stoj.

Produkt Ref: 38957

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

VOX klasse A kabler bruge høj kvalitet ilt-omkostningsfrit kobber kabel dirigenter, der har bedre klarhed og en mere naturligt klingende mellemtone. Den strandede konstruktion er blevet omhyggeligt udvalgt og tunet ved hjælp af den optimale strand gauge og strand count til at give den maksimale ydelse til instrument programmer specifikt til hvert kabel. En praecision formuleret, polypropylen dielektrisk materiale resulterer i staerkere signaler med bedre hoje frekvenser og mere realistisk tonalitet.

VOX klasse A kabler har 24K guldbelagte stik for maksimal korrosionsbestandighed og signalere flow, og er dobbelt monitoret for at give maksimal isolation fra elektromagnetiske og radio frekvens interferens.

Funktioner

  • Ren ilt-omkostningsfrit kobber maksimale signaloverforsel
  • Polypropylen dielektriske giver staerkere signaler og bedre hoje frekvenser
  • 24K guldbelagte stik for laenge liv og korrosion modstand
  • Flettet klud jakker for lang levetid med overlegen fleksibilitet