Rode SC2 Stereo 3,5 mm TRS kabel til IOS til DSLR

78 kr. NORMAL PRIS 96 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 4 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 49058

  • Slut en Apple iPhone til DSLR/Video kamera.
  • 3,5 mm TRS Patch.
  • 170mm til 400 mm.
  • ret vinkel stik

Rode SC2 Stereo 3,5 mm TRS kabel til IOS til DSLR

detaljer
SC2 er en høj kvalitet monitoret 3,5 mm TRS patch-kabel, der forbinder iOS enheder til DSLR eller videokameraer. Kablet forlænger fra 170mm op til 400mm, og funktioner retvinklede stik til ergonomiske brug.

Produkt Ref: 49058

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den Rode SC2 er ideel til at forbinde output af en Apple iPhone ved hjælp af en Rode iXY mikrofon til en DSLR eller videokamera til at indfange scratch lyd til kameraet, mens iPhone registrerer broadcast-kvalitet spor.