Lava Cabel TightRope TeCU Retvinkel Stik, High End

64 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 10 Januar 2017

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 69570

  • Et Retvinkel Trillium Kobber Plug.
  • Bruges med High-End TightRope Kabel Pedalboard Sæt.
  • Loddes med Lava Mini Ultramafic Kabel.
  • Retvinkel Design for Kompakte Forbindelser.
  • Mindste Omkredsen i Forhold til Andre Stik.

Lava Cabel TightRope TeCU Retvinkel Stik, High End

detaljer
Retvinkel TightRope High-End Trillium kobber plug er et prisværd, premium, enkelt ¼" stik til brug med High-End Lava Cable TightRope Pedalboard Sæt. Loddes til Mini Ultramafic kabler og lav dit eget custom patch kabler til dit pedalboard. Sølv forgyldt konstruktion for laveste modstand og højeste ledningsevne på markedet. Dette er en enkelt konnektor som kommer uden ledninger.

Produkt Ref: 69570

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den Lava Cable High-End balancegang retvinklet lodde-gratis Plug er designet til at have den mindste mulige omkreds på markedet. Dette stik er designet udelukkende til med arbejdet med Lava Cable's premium Mini Ultramafic ledninger, og den rigtige vinkel giver mulighed for mere kompakt forbindelser. Disse innovative stik gør det nemmere end nogensinde før at gøre din egen patch kabler for pedal boards og stativer.

Funktioner

  • ¼" sølv belagte Trillium kobber jack
  • Retvinklet forbindelse