Bas guitarer fra Gear4music

Gear4Music.com

Bas guitar fra Gear4Music er blevet omhyggeligt udviklet til at give nogle af de bedste tilgængelige funktioner på et rimeligt prissatte bas. I flere år har vi arbejdet med nogle af de førende bas producenter i verden for at levere instrumenter, som vi virkelig tror på. View All Information

Bass Guitar Packs fra Gear4music

Første 45 produkter viser

Lær mere om bas guitar

Prisbillig bas guitar

Bas guitarer generelt har fire strenge og frets - det gør dem mindre kompliceret for begyndere at lære bas. Dog Fender basguitar kan sælge til op mod 3,593 og der er meget billigere basser på markedet, der tilbyder en lignende type, såsom elektriske G-4 bas Guitar.

Denne model har ligesom en typisk Fender bas, frets samt fire strenge og velkendte split coil humbucking pickup. Dette aktiverer bas at producere en skarp klart tone med god lave ende dybde, gennemslagskraft og sustain. Det er også tilgængelig som en del af den elektriske G-4 Basguitar & Forstærker pakke, som inkluderer en øvelse 15-watt bas forstærker, en guitar ledning, reservestrenge, et plektre og en strop - alt nødvendig for at begynde at spille højre væk.

Spiller bas guitar

Der er tre primære måder af spiller basguitar - ved hjælp af et pluk, plukning med fingre eller 'slapping'. Pluk brugt normalt til at spille mere hurtigt, selv om nogle musikere foretrækker dem simpelthen til plukning. Slapping er en mere avanceret teknik reme ved kan lide af Flea fra Red Hot Chili Peppers og findes almindeligt i funk musik.

Ud over disse tre er det muligt at bruge to-hånds aflytning teknikker magen til dem, der anvendes i elektrisk guitar spiller. Denne type brugt generelt af virtuos bas spillere - såsom Billy Sheehan - afkald basguitar traditionelle rolle som blot en rytme sektion instrument.

Samt afprøve forskellige afspilning teknikker, begyndere kan rykke deres lyd ved at opgradere til en bedre Bas forstærker eller ved hjælp af effekter pedaler, såsom en Boss GT10B Basguitar Effects Processor.

Basguitar nyheder

Hofner annoncere Shorty bas i nye Finish

Hofner HCT shorty bassen er nu tilgængelig i en hvid finish.... Mere »

Æresmedlem Lemmy frimærker udgives i Tyskland

Ikoniske Motorhead bassist Lemmy er indstillet til at blive fejret med limited edition stempel køre.... Mere »

Fender dykke ned i In-Ear Monitor område

Verdenskendte guitar producent tilbyder fem nye i-ear monitor modeller i deres seneste satsning.... Mere »

D'Addario indføre Humiditrak

D'Addario indføre Humiditrak - en enhed, der lever inde i din guitar case og giver real-time betingelse opdateringer via en smartphone app, så du kan holde øje med din økse.... Mere »

Musikmesse 2016: RME Release Fireface UFX, ADI-2 Pro, MADIface Pro og ARC USB

I anledning af deres 20 års jubilæum afslører RME fire nye produkter på Musikmesse 2016.... Mere »

Musikmesse 2016: Musik mand 40-årsdagen 'Gamle Smoothie' StingRay bas

Musik mand har lavet trofaste gengivelse af StingRay prototype #26, designet til Sterling bold.... Mere »