Fender bas guitar

Gear4Music.com

Fender navn er synonymt med alle ting rock'n'roll, have produceret ikonisk basguitar i årtier. Fender basser såsom Precision Bass og Jazz Bass er kendt over hele verden og spillet af musikere spredt pver alle genrer af musik. View All Information

Fender bas Topsælgere

Første 5 produkter viser

Om Fender bas guitar

Fender basser er kendt som de instrumenter, der startede rock revolution Fender bas guitarer har været spillet i løbet af årtier af bassister i nogle af de største bands i verden som Sting af The Police, Duff McKagen af G'n'R, og Mike Dirnt af Greenday.

Hos Gear4music tilbyder vi dig det største udvalg når det kommer til Fender bas guitarer, hvilket er grunden til Vi lagerfører basser fra den Fender Jazz at Fender præcision og alt derimellem.

Fender Basguitar nyheder

Fender annoncere deres første forordninger om palisander

Efter CITES aftale sidste år, Fender har annonceret at deres Elite guitar og bas vifte vil være genstand for streng regulering og substitution af skoven.... Mere »

Nye Fender Mustang første nogensinde Wi-Fi kompatible forstærker

Udnytte wireless teknologi til at hjælpe spilleren opnå problemfri afspilning, nye Mustang serien er det første skridt ind i en fager ny verden af forstærkere.... Mere »

Fender's Tune App nu tilgængelig for Android-enheder

Lancere intuitiv app sidste år, er det nu gjort tilgængelig for dem, der ikke besidder en iOS enhed, at lokalisere nøjagtighed tuning universal... Mere »