Fender elektriske guitarer

Gear4Music.com

Fender har defineret elektrisk guitar verden i årtier. Siden 1946, Fender har været en af de mest ikoniske og berømte brands inden for musik, og afgørende for succes i en lang række kunstnere. Siden sin ydmyge start i 1951, den berømte Telecaster guitar har gået på at være en grundpille i etaper og præstation rum over hele verden. Fender's Tele er blevet spillet af holder af Ritchie Kotzen og Jim Root (Slipknot) at nævne nogle få, der vælger telecaster som deres "gå til" ikoniske guitar. View All Information

Populære Elektriske Fender Guitarer

Første 17 produkter viser

Om Fender elektriske guitarer

Fender brugt i næsten alle tænkelige genre, instrumenter har opnået cult status. Fender lyden er entydigt; fra den glorværdige, sparkly chime ' 65 Deluxe Reverb forstærker til en Standard Strat – varm og resonant klang Fender tone er guitaristers krav overalt - Hos Gear4music.com vi forstår dette, og derfor tilbyder vi et stort udvalg af Fender redskaber til lave priser.

Fender Guitar nyheder

Fender frigive en ny vifte af i-øret-skærme

En ny serie af professionel kvalitet i-øret-skærme med en premium lydkvalitet, ideel til livekoncerter, optagelse og lytning.... Mere »

Fender frigive nye Guitar Tuning App

Fender lancere deres nye app ' Fender Tune', en app, der er designet til begyndere og pro's både... Mere »

Clapton og Rolling Stones sig sammen

Guitar ikon til funktion sammen med Richards og Wood på nye Stones album... Mere »