Fender guitarer

Gear4Music.com

Fender er blevet synonym med gulv guitar. For mere end et halvt årti blevet deres guitarer og basser brugt af nogle af de mest berømte musikere i verden. Guitarister som Jimi Hendrix, David Gilmour og Eric Clapton er blot nogle af hundredvis af guitar spillere til at bære en Fender guitar og rock etaper over hele kloden med guitarer som den Telecaster og Stratocaster. View All Information

Fender Topsælgere

Første 21 produkter viser

Fender oplysninger

Fender blev grundlagt i Californien, 1946 ved Leo Fender og er siden gået berøre og omdanne næsten alle musikalske genre, fra rock'n'roll til land og vestlige, jazz til blues og mange flere.

Alle fra begyndere verdener mest populære og anmelderroste kunstnere og kunstnere har brugt og fortsætte med at bruge fender guitar og forstærkere, gøre Fender ikke kun et agtet musik industri navn, men også en kulturel ikon.

I år været Fender instrument for valg til mange af de mest talentfulde og indflydelsesrige guitaristerne af alle tid herunder Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton og mange mange flere kunstnere. Hos Gear4music.com har vi et stort udvalg af Fender elektriske guitarer, bas guitar, akustisk guitar, forstærkere og tilbehør på nogle af de laveste priser i Storbritannien.

Fender nyheder

Fender's Tune App nu tilgængelig for Android-enheder

Lancere intuitiv app sidste år, er det nu gjort tilgængelig for dem, der ikke besidder en iOS enhed, at lokalisere nøjagtighed tuning universal... Mere »

SJC og Tre Cool præsentere Mike Dirnt Custom Kit til jul

I et forsøg på samarbejde design, SJC Custom Trommes og grøn dag trommeslager Tre Cool har udviklet en custom trommesæt til at matche band mate Mike Dirnt signatur bas... Mere »

Fender frigive en ny række i-øret-skærme

En ny serie af professionel kvalitet i-øret-skærme med en premium lydkvalitet, ideel til livekoncerter, optagelse og lytning.... Mere »