PRS guitarer

Gear4Music.com

Paul Reed Smith Guitars har produceret høj kvalitets instrumenter i Stevensville, Maryland siden 1985. Virksomhedens missions erklæring afslører deres hengivenhed til den rige guitar arv, kombineret med ubarmhjertig brug ny teknologi til at berige deres instrumenter med en kompromisløs tone, holdbarhed og skønhed. View All Information

Mest populære PRS guitarer

Første 12 produkter viser

PRS guitarer

PRS guitarer havde en ydmyg begyndelse, bygget fra en mands ambitioner.

Efter at hans første guitar som en udfordring til hans college musik professor, musiker Paul Reed Smith udviklet sin unikke mærke af PRS guitarer med årtiers prøvning, nytænkning og genopfinde.

Disse imponerende standarder for ekspertise er bevaret, som virksomheden er vokset til en stor industri tilstedeværelse gennem strenge kvalitetskontrol på hvert trin i processen og stolthed og kendskab til håndværkere i workshops. PRS guitar produktion er baseret på en velovervejet kombination af automatiserede processer og håndværk for at fremstille instrumenter af højeste kvalitet.

PRS Guitar nyheder

PRS guitarer fejre 30-årsdagen

PRS guitarer fejrer 30 år med en dedikeret hjemmeside byder på historier fra historien af Paul Reed Smith guitarer og indbydende kunstnere og spillere til at dele deres erfaringer.... Mere »

PRS Guitarer S2 Serie Modeller Lanceret

De nye PRS guitarer S2 Serien består af tre modeller, S2 Custom 24, S2 Mira og S2 Starla.... Mere »

Musikmesse 2013: Paul Reed Smith lancere P22 Trem på dette års show i Frankfurt

Paul Reed Smiths nye P22 Trem tilbyder spillere Klassiske humbuckertones og fantastiske akustiske lyde.... Mere »