Elektriske guitarer

fra Gear4music
Gear4Music.com

Elektriske guitarer har været Gear4music's frontlinje når det kommer til forskning, design og udvikling af musikinstrumenter siden selskabet blev grundlagt i 2003. Gear4music's elektriske guitarer er bygget med den mission at give musikere mulighed for at spille på en høj kvalitets guitar til de lavest mulige priser. View All Information

Elektrisk Guitar pakker fra Gear4music

Første 53 produkter viser

Prisbillig elektriske guitarer

Gibson Les Paul og Fender elektriske guitarer kan sælge en detail nemlig flere tusinde pounds, men elektriske guitarer for begyndere er tilgængelige for mindre end 879. Et eksempel på en billig elektrisk guitar er LA Elektrisk Guitar + Forstærker pakke, som har alt hvad en nybegynder skal begynde at spille guitar lige med det samme for under 791,00. Det inkluderer en 15 watt guitarforstærker med 6,5" højttaler for at kunne udøve en guitar ledning, en rem, en polstret gig taske, et sæt ekstra strenge, en pick og en et-års garanti. Den elektriske guitar, selv har en hals lavet af ahorn - den mest almindelige type af træ, der anvendes i hals - som hjælper med at udvide på diskant lydene af en guitar på grund af sin hårdhed. Guitaren er i stand til at producere en lang række lyde, tak delvis til sin 3 x single coil pickupper med en omvendt sår midt pickup, som gør det muligt for brugere at eksperimentere med at spille forskellige stilarter af musik.

En anden er af vores store guitarer for begyndere New Jersey Elektrisk Guitar! New Jersey har en ahorn hals samt og funktioner humbucker pickupper designet til at skabe slags varme toner generelt forbundet med vintage elektriske guitarer.

Elektrisk Guitar nyheder

Slash's 1984 F.kr rige Warlock brugt til at skrive Guns N' Roses' tidligste Hits går op til auktion

Verificeret af guitarist, selv, Slashs F.kr rige spillede en afgørende rolle i Guns N' Roses anledning til berømmelse... Mere »

Gear4music vil strømpe Gibson 2017 vifte

At bringe et levende stænk af farve, variationer over klassiske modeller og uovertruffen tone, Gear4music er stolte af at lagerføre rækken Gibson 2017.... Mere »

Ibanez frigive 3 nye guitarer til at fejre 25-årsdagen for Steve Vai's Passion og krigsførelse

Tre syv streng guitarer er indstillet til at ramme butikkerne i snart i hyldest til Steve vais anmelderroste album, Passion og krigsførelse... Mere »

Fender frigive nye Guitar Tuning App

Fender lancere deres nye app ' Fender Tune', en app, der er designet til begyndere og pro's både... Mere »