Elektriske guitarer

fra Gear4music
Gear4Music.com

Elektriske guitarer har været Gear4music's frontlinje når det kommer til forskning, design og udvikling af musikinstrumenter siden selskabet blev grundlagt i 2003. Gear4music's elektriske guitarer er bygget med den mission at give musikere mulighed for at spille på en høj kvalitets guitar til de lavest mulige priser. View All Information

Elektrisk Guitar pakker fra Gear4music

Første 53 produkter viser

Prisbillig elektriske guitarer

Gibson Les Paul og Fender elektriske guitarer kan sælge en detail nemlig flere tusinde pounds, men elektriske guitarer for begyndere er tilgængelige for mindre end 888. Et eksempel på en billig elektrisk guitar er LA Elektrisk Guitar + Forstærker pakke, som har alt hvad en nybegynder skal begynde at spille guitar lige med det samme for under 799,00. Det inkluderer en 15 Watt guitarforstærker med 6,5" højttaler for at kunne udøve en guitar ledning, en rem, en polstret gig taske, et sæt ekstra strenge, en pick og en et-års garanti. Den elektriske guitar, selv har en hals lavet af ahorn - den mest almindelige type af træ, der anvendes i hals - som hjælper med at udvide på diskant lydene af en guitar på grund af sin hårdhed. Guitaren er i stand til at producere en lang række lyde, tak delvis til sin 3 x single coil pickupper med en omvendt sår midt pickup, som gør det muligt for brugere at eksperimentere med at spille forskellige stilarter af musik.

En anden er af vores store guitarer for begyndere New Jersey Elektrisk Guitar! New Jersey har en ahorn hals samt og funktioner humbucker pickupper designet til at skabe slags varme toner generelt forbundet med vintage elektriske guitarer.

Elektrisk Guitar nyheder

MUSIKMESSE 2017: LunaStone TrueOverDrive 2 Guitar Pedal

Den næste overgang til LunaStone for at debut på dette års Musikmesse i Frankfurt, TrueOverdrive 2 guitar pedal champions beefiest af bunden ender.... Mere »

Gibson frigive ur dyrere end en Standard Les Paul Guitar

Gennem et samarbejde med ur producent Raymond Weil, Gibson's 'Freelancer' Se par ekstravagance og musikalsk inspireret design med forbløffende resultater... Mere »

Seymour Duncan afslører deres Active/Passive dualitet Pickup

At tage de bedste funktioner fra active og passive pickupper, derefter flette dem til en alsidig pickup, dualitet tilbyder spilleren en alsidige udvalg af toner.... Mere »

NAMM 2017: Ibanez JEM777 30 års jubilæum, PSM10 Paul Stanley og Stoneman signatur guitarer

Med forskellige forskellige poster, Ibanez frigøre en spektakulær række signatur modeller til deres NAMM 2017 linje op... Mere »