Klaver Tilbehør

Vores Gear4music.com Klaver tilbehør sektion indeholder et omfattende udvalg af klaver og keyboard tilbehør fra pedaler til strømforsyninger, stole og udstyr til rengøring, fra top fabrikanter såsom Casio, Yamaha og Quiklok.

View All Information

Mest populære klaver & Keyboard tilbehør

Første 12 produkter viser

Om klaver tilbehør

Nødvendigt tilbehør til keyboard eller klaver afhænger meget af, hvordan du bruger det. Afgørende for dem der transporterer et bærbart keyboard er en gig taske eller kuffert til at beskytte instrumentet, såvel som et let-at-transportere stativ.

Vi fremstiller et stort antal af vores egne stativer i både single, 2 og 3 lags modeller, der tillader fleksibilitet, uanset hvor mange keyboards du ejer.

Klaver nyheder

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 og ES110 digitale klaverer

Rådighed for orden nu på Gear4music, Kawai's CN27, CN37 og ES110 digitalklaveret kombinerer en autentisk klassiske fornemmelse med et væld af moderne præg... Mere »

Roland GP607 Digital flygel ibenholt/hvid nu på lager

Ved at kombinere fordelene ved en akustisk lyd og den praktiske gennemførlighed af moderne teknologi, er GP607 sikker på at bringe elegance i overflod til enhver husholdning... Mere »

Casioer GP-500 Celviano Grand Hybrid Digitalklaver belønnet med titel af "mest Innovative og pålidelige klaver produkt for 2016"

Sprængfyldt med en række fantastiske funktioner, Celviano Grand Hybrid tilbyder spilleren uovertruffen præstation og hidtil uset tone... Mere »