Gear4music digitale klaverer

Gear4Music.com

Gear4music Digital klaverer tilbyder imponerende design, lyd og konstruktion til en mere overkommelig pris end mange dyrere mærker. View All Information

Digitale klaverer fra Gear4music

Første 18 produkter viser

Digitalklaver pakker fra Gear4music

Første 16 produkter viser

Minster digitale klaverer

Første 4 produkter viser

Digitalklaveret købe rådgivning

En digitalklaveret er en elektrisk musikinstrument, som er designet til at tjene primært som et alternativ til deres traditionelle, akustisk modparter. I modsætning til en akustisk klaver har det ingen strenge, hammere og ingen soundboard. I stedet har det elektroniske sunde chips og højttalere, som kan bruges til at duplikere lyd og føler for at spille et traditionelt piano.

Fordi et digitalklaver afhængig sampler, kan den udarbejde en række andre instrumentlyde. For eksempel kan musikere vælge fra sådanne instrumenter som fløjter, cembaloer, strenge og percussion, gør et digitalklaver en smidig enhed.

Andre ting skal overveje, når købe en Digital Klaver

Der er også en række tilbehør, som kan købes til at forbedre en digitalklaver, såsom hovedtelefoner. Musikere kan vælge fra en række sådanne enheder, herunder Roland RH-300 hovedtelefoner, der kommer med et 3.4 m lige kabel og Audio Technica ATH-M40FS hovedtelefoner, der kommer med et kabel af samme længde.

I mellemtiden, for dem, der ikke allerede har en, en klaver stol også kræves muligvis. Gear4music producere en Deluxe Piano Skammel i overensstemmelse med den traditionelle stil, som er ideel til os med en digital klaver.

Digitalklaver nyheder

Musikmesse 2016: Casio GP-400 Hybrid Flygel lanceret

Casio replikere flygel spiller erfaring i den nye GP-400 Grand Hybrid Digital Klaver.... Mere »

Nord introducere to fantastiske nye og unikke instrumenter til Nord Piano bibliotek.

Ejere af udvalgte Nord produkter kunne nu dataoverføre den Mozart Fortepiano og Beethoven Broadwood lyde gratis.... Mere »

NAMM 2016: Nord løft låget på Nord Piano 3

Nord har løftet låget på klaver 3 - handbuilt i Sverige, denne 88 tangentn keyboard kan prale med forbedret vejede handling for et flygel føler, elfenben touch og udvidet hukommelse.... Mere »

Benjamin Britten koncert klaver vender tilbage til Red House

Tilbagelevering af klaver markerer en "milepæl" i ombygningen af ejendommen.... Mere »