Gear4music digitale klaverer

Gear4Music.com

Gear4music Digital klaverer tilbyder imponerende design, lyd og konstruktion til en mere overkommelig pris end mange dyrere mærker. View All Information

Digitale klaverer fra Gear4music

Første 24 produkter viser

Digitalklaver pakker fra Gear4music

Første 23 produkter viser

Digitalklaveret købe rådgivning

En digitalklaveret er en elektrisk musikinstrument, som er designet til at tjene primært som et alternativ til deres traditionelle, akustisk modparter. I modsætning til en akustisk klaver har det ingen strenge, hammere og ingen soundboard. I stedet har det elektroniske sunde chips og højttalere, som kan bruges til at duplikere lyd og føler for at spille et traditionelt piano.

Fordi et digitalklaver afhængig sampler, kan den udarbejde en række andre instrumentlyde. For eksempel kan musikere vælge fra sådanne instrumenter som fløjter, cembaloer, strenge og percussion, gør et digitalklaver en smidig enhed.

Andre ting skal overveje, når købe en Digital Klaver

Der er også en række tilbehør, som kan købes til at forbedre en digitalklaver, såsom hovedtelefoner. Musikere kan vælge fra en række sådanne enheder, herunder Roland RH-300 hovedtelefoner, der kommer med et 3.4 m lige kabel og Audio Technica ATH-M40FS hovedtelefoner, der kommer med et kabel af samme længde.

I mellemtiden, for dem, der ikke allerede har en, en klaver stol også kræves muligvis. Gear4music producere en Deluxe Piano Skammel i overensstemmelse med den traditionelle stil, som er ideel til os med en digital klaver.

Digitalklaver nyheder

Casioer GP-500 Celviano Grand Hybrid Digitalklaver belønnet med titel af "mest Innovative og pålidelige klaver produkt for 2016"

Sprængfyldt med en række fantastiske funktioner, Celviano Grand Hybrid tilbyder spilleren uovertruffen præstation og hidtil uset tone... Mere »

Gear4music nu strømpe Casio Celviano GP-300 Hybrid Flygeler

En luksuriøs digitalklaveret designet til trofast genskabe lyden af en grand akustisk klaver, den Casio Celviano GP-300 er det perfekte værktøj for udtryk for den kræsne pianist... Mere »

Casio Join styrker med kviksølv Award Nomineret Musican Laura Mvula For musiklærer of the Year Awards 2017

Classic FM hæderkronede musik lærer Awards er indstillet til den største nogensinde, fremvisning fremragende uddannelsesmæssige præstationer af musiklærere fra hele Storbritannien... Mere »

Musikmesse 2016: Casio GP-400 Hybrid Flygel lanceret

Casio replikere flygel spiller erfaring i den nye GP-400 Grand Hybrid Digital Klaver.... Mere »