Digitale Klaverer

Digital klaverer, også kendt som Elektriske klaverer, udvikler sig hurtigere end nogensinde før. Med navne som Roland klaverer og Yamaha klaverer producerer nye modeller hele tiden, digitale klaverer er en af de mest alsidige, geniale og spændende musikalske instrumenter til rådighed i dag og er blevet et populært alternativ til traditionelle akustiske klaverer.

View All Information

Mest populære digitale klaverer

Første 11 produkter viser

En Digitalklaver Guide

En digitalklaveret er et elektrisk musikinstrument, som er designet til at tjene som et alternativ til dens traditionelle, akustisk modparter. I modsætning til akustisk klaver har en elektrisk klaver ingen strenge eller hammere og ingen soundboard. En digital klaver har i stedet en elektronisk lydchip og taler, som kan bruges til at duplikere lyd og føler for at spille et traditionelt piano.

Overveje, når du køber et digitalt klaver

Der er en række ting, som folk, der søger at købe en digital klaver bør søge. Antallet af nøgler, elektrisk klaver har om tilbuddet bør for eksempel tages hensyn. En god digital piano installationsprogrammet bør have 88 vægtede taster, såsom på 8865 Digital klaver fra Gear4Music og Korg LP-350 digitalklaveret.

Niveauet af polyfoni af digitalklaveret bør også tages i betragtning. For eksempel tilbyder Casio Privia PX-720 digitalklaveret en 128-voice polyphony, hvilket betyder, at det tillader brugere at gøre omfattende brug af Mærkerpjældets pedalen og spille fejer akkorder.

Andre faktorer, der bør tages hensyn til omfatte elektrisk klaver leveres med højttalere, hvad dens hukommelseskapacitet er hvad pedalrefleksanordninger indstillinger det tilbyder, hvorvidt et standpunkt er medtaget og hvor mange sange og digitale effekter det leveres med eller ej.

Digitalklaver nyheder

Roland afsløre eksklusive forfremmelse med ark musik direkte Pass

Roland tilbyder en helt ny fremme hvor dem, der køber nogen Roland GP, LX eller HP klaver vil få en gratis 3-måneders abonnement på ark musik direkte passere.... Mere »

NAMM 2017: Roland afsløre RD-2000 Digital Klaver

Med en række spændende funktioner kombinerer RD-2000 de bedste funktioner fra akustiske og digitale klaverer til en innovativ hybrid... Mere »

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 og ES110 digitale klaverer

Rådighed for orden nu på Gear4music, Kawai's CN27, CN37 og ES110 digitalklaveret kombinerer en autentisk klassiske fornemmelse med et væld af moderne præg... Mere »

NAMM 2017: Casio lancere Privia PX-160 og Celviano AP-460 i hvid

Rådighed for orden på Gear4music nu, både de beundrede PX-160 og AP-460 giver en række luksuriøse tonale muligheder for den kræsne musiker.... Mere »

Korg indlede ny hjemmeside

Korg uddannelse har til formål at give brugerne en informativ og dynamisk læringsoplevelse... Mere »

Se hvordan Rihannas Monte Neuble bruger Advance keyboarder i hans Live Rig

Monte Neuble diskuterer benytter Akai Pro Advance keyboard og VIP 2.0 på vej.... Mere »