Digitale Klaverer

Digital klaverer, også kendt som Elektriske klaverer, udvikler sig hurtigere end nogensinde før. Med navne som Roland klaverer og Yamaha klaverer producerer nye modeller hele tiden, digitale klaverer er en af de mest alsidige, geniale og spændende musikalske instrumenter til rådighed i dag og er blevet et populært alternativ til traditionelle akustiske klaverer.

View All Information

Mest populære digitale klaverer

Om digitale klaverer

Digital flygler er elektriske musikinstrumenter, som er udformet som et alternativ til deres traditionelle, akustisk modstykker. I modsætning til akustiske klaverer har digitale klaverer ingen strygere, hamre eller klangbund. I stedet bruge de elektroniske lyd chips og højttalere til at efterligne lyden og fornemmelsen af traditionelle klaverer.

Når du køber en digitalklaver, er der en række ting at overveje. For eksempel, antallet nøgler, elektrisk klaver har. En god digital piano har 88 vægtede nøgler, som 8865 digitalklaver fra Gear4music eller Korg LP-350.

Niveau af polyfoni af digitalklaveret bør også overvejes. Casio Privia PX-720 digitalklaver har en 128-stemme polyfoni, hvilke tillader brugernes hen til gøre omfattende brug af de Holdepedalen og spille fejer akkorder.

Andre faktorer overveje inkluderer, hvorvidt det elektriske klaver kommer med højttalere, hukommelseskapacitet, hvilke pedal muligheder det har, hvis stilling er inkluderet og hvad digitale effekter det kommer med.

Digitalklaver nyheder

Roland og Karimoku hold op for KF-10 digitalklaveret

Internationalt anerkendte japanske møbelproducent Karimoku har allieret sig med Roland at producere en klaver ser hver tomme så overdådig, som det lyder.... Mere »

MUSIKMESSE 2017: Introduktion til Nord Stage 3 klaver

Den femte generation i den Nord scene klaver serien, denne nye add-on til Nord's 'Fase' sortiment er specifikt rettet mod præstationsbaseret musiker.... Mere »

MUSIKMESSE 2017: Yamaha annoncere opdateringer til CLP rækkevidde

Med en række opdateringer der spænder over hele samlingen af CLP klaverer, Yamaha give deres anmelderroste CLP vifte en længe ventede forny.... Mere »