Digitale Klaverer

Digital klaverer, også kendt som Elektriske klaverer, udvikler sig hurtigere end nogensinde før. Med navne som Roland klaverer og Yamaha klaverer producerer nye modeller hele tiden, digitale klaverer er en af de mest alsidige, geniale og spændende musikalske instrumenter til rådighed i dag og er blevet et populært alternativ til traditionelle akustiske klaverer.

View All Information

Mest populære digitale klaverer

Første 17 produkter viser

En Digitalklaver Guide

En digitalklaveret er et elektrisk musikinstrument, som er designet til at tjene som et alternativ til dens traditionelle, akustisk modparter. I modsætning til akustisk klaver har en elektrisk klaver ingen strenge eller hammere og ingen soundboard. En digital klaver har i stedet en elektronisk lydchip og taler, som kan bruges til at duplikere lyd og føler for at spille et traditionelt piano.

Overveje, når du køber et digitalt klaver

Der er en række ting, som folk, der søger at købe en digital klaver bør søge. Antallet af nøgler, elektrisk klaver har om tilbuddet bør for eksempel tages hensyn. En god digital piano installationsprogrammet bør have 88 vægtede taster, såsom på 8865 Digital klaver fra Gear4Music og Korg LP-350 digitalklaveret.

Niveauet af polyfoni af digitalklaveret bør også tages i betragtning. For eksempel tilbyder Casio Privia PX-720 digitalklaveret en 128-voice polyphony, hvilket betyder, at det tillader brugere at gøre omfattende brug af Mærkerpjældets pedalen og spille fejer akkorder.

Andre faktorer, der bør tages hensyn til omfatte elektrisk klaver leveres med højttalere, hvad dens hukommelseskapacitet er hvad pedalrefleksanordninger indstillinger det tilbyder, hvorvidt et standpunkt er medtaget og hvor mange sange og digitale effekter det leveres med eller ej.

Digitalklaver nyheder

Nord annoncerede Electro 5 OS opdatering

Nord har annoncere opdateringer Electro 5 med rettelser og en ny funktion gør det muligt for brug af en ekstern expression pedal til at styre paramters i split-mode.... Mere »

Musikmesse 2016: Yamaha Arius YDP143 og YDP163 klaverer afsløret

Yamaha introducerer alle-nye Arius YDP143 og YDP163 klaverer til deres omfattende sortiment i klaverer.... Mere »

NAMM 2016: M-Audio annoncere Accent Digitalklaver og Accent modul

M-Audio højttaler til alle keyboard spillere med nye Accent Digitalklaver og Accent modul på vinter NAMM 2016.... Mere »

NAMM 2016: Roland FP-30 SuperNATURAL digitalklaveret

Roland FP-30 Digitalklaver tilbyder Rolands roste lyden og føler kombineret med moderne funktioner, alle i en professionel kvalitet 88-toners instrument.... Mere »

NAMM 2016: Korg indføre B1SP digitalklaveret

Korg har indført B1SP digital klaver.... Mere »

Daglige Black Friday tilbud og konkurrencer!

I tiden op til sort fredag 2015 vi giver væk en stor gevinst hver dag fra nu af og indtil og inklusive sort fredag (27.11.15) sammen med nogle fantastiske tilbud.... Mere »