DJ Hovedtelefoner

DJ hovedtelefoner er afgørende for enhver DJ og hos Gear4music har vi et bredt udvalg af hovedtelefoner at vælge fra. DJS, der har brug for at fokusere på den lyd, der kommer gennem deres hovedtelefoner uden distraktion i støjende miljøer bruger ofte Closed Back hovedtelefoner, designet til at holde ekstern støj til et minimum.

View All Information

DJ hovedtelefon

Første 150 produkter viser

Om DJ hovedtelefoner

Med dette er øje på Gear4music vi har et varieret udvalg af hovedtelefoner fra nogle af de største mærker inden for branchen, herunder Behringer, Beyerdynamic, Roland, Sennheiser og mange flere. Ikke at nævne vores helt egen Gear4music mærkede HP-170 hovedtelefoner, stor for DJS første under hensyntagen til dæk. Sennheiser HD 280 hovedtelefoner er almindeligt brugt og hyldet af professionelle DJ'S, beregnet for professionel monitor i høj støj miljøer såsom koncerterne, klubber og spillesteder.

DJ hovedtelefon nyheder

Marshall forstærkere Start pladeselskab

Den ikoniske britiske forstærker selskab har nu dykket ned i pladeindustrien.... Mere »

Musikmesse 2016: AKG annoncere C7 kondensatormikrofon og K872 Reference hovedtelefoner

AKG af HARMAN debut C7 reference condencer vokal mikrofon og K872 reference hovedtelefoner på Musikmesse 2016.... Mere »

Musikmesse 2016: Pioneer HRM-6 og HRM-5 professionel Studio monitor hovedtelefoner

De to nye tilføjelser til Pioneer's prestigefyldte hovedtelefon linje op er designet specielt til alle faser af produktionsprocessen musik.... Mere »