DJ Dæk & spillere

DJ Deck er ofte den mest afgørende del af enhver DJ opsætning. Om du vælger at bruge Vinyl, CD eller MP3 som medium, et DJ deck (eller pladespillere som de også kendt) giver dig mulighed for at blande, scratch og beat-match separate lydspor. View All Information

DJ Dæk & spillere

Første 12 produkter viser

Om DJ dæk & spillere

DJ Dæk spænder fra gamle skole pladespillere til avancerede controllere. Uanset hvad du er til, vi har en enestående række DJ gear fra producenter som Pioneer, Native Instruments, Numark og Novation.

Mange DJ Dæk i dag er hybrider som audio interfaces for integration i en computer-baseret setup - Numark NDX800 inkluderer alle tre medier.

USB/MIDI controllere, som Numark's NS7 brugt også i kombination med virtual DJ software som NI'S Traktor – at give brugere den powerfulde software, men bevarer den taktile side af en pladespiller.

Vores omfattende sortiment af DJ sæt på Gear4music.com indeholder de nyeste DJ CD afspillere, digitale DJ, DJ hovedtelefoner, DJ mixere, DJ MP3-afspillere, DJ Software, DJ Pladespillere, DJ højttalere og DJ belysning.

DJ nyheder

Roland DJ-808 DJ Controller og andre nye DJ Gear annonceret

Rolands første Controller til DJ - DJ-808, kommer snart til Gear4music.... Mere »

Native Instruments Maschine marmelade lanceret

Native Instruments har annonceret deres nyeste produkt - Maschine Jam.... Mere »

Reloop Mixon 4 kommer snart til Gear4music

Reloop er glade for at annoncere introduktionen af MIXON 4, nyeste DJ-controller!... Mere »

Gibraltar slippe deres egen linje af DJ produkter

Fastsætte deres seværdigheder på markedets DJ, Gibraltar reagere på "Kæmpe behov i markedet"... Mere »