DJ Dæk & spillere

DJ Deck er ofte den mest afgørende del af enhver DJ opsætning. Om du vælger at bruge Vinyl, CD eller MP3 som medium, et DJ deck (eller pladespillere som de også kendt) giver dig mulighed for at blande, scratch og beat-match separate lydspor. View All Information

DJ Dæk & spillere

Om DJ dæk & spillere

DJ Dæk spænder fra gamle skole pladespillere til avancerede controllere. Uanset hvad du er til, vi har en enestående række DJ gear fra producenter som Pioneer, Native Instruments, Numark og Novation.

Mange DJ Dæk i dag er hybrider som audio interfaces for integration i en computer-baseret setup - Numark NDX800 inkluderer alle tre medier.

USB/MIDI controllere, som Numark's NS7 brugt også i kombination med virtual DJ software som NI'S Traktor – at give brugere den powerfulde software, men bevarer den taktile side af en pladespiller.

Vores omfattende sortiment af DJ sæt på Gear4music.com indeholder de nyeste DJ CD afspillere, digitale DJ, DJ hovedtelefoner, DJ mixere, DJ MP3-afspillere, DJ Software, DJ Pladespillere, DJ højttalere og DJ belysning.

DJ nyheder

Numark annoncere efterfølgeren til NS6 Controller-NS6II

Med udgangspunkt i de grundlæggende succes og design af NS6-controller, Numark frembringe den næste generation af DJ controllere til ivrigt afventer DJ's verden over... Mere »

Stanton indlede ST.150 M2, STR.850 M2 og T.92 M2 pladespillere

Byder på et væld af spændende nye funktioner, lover at M2 serien en enorm mængde af kreative og auditive muligheder til den kvalitetsbevidste DJ.... Mere »

NAMM 2017: Denon DJ DJ frigive deres nye premierminister række

Prime serie har en medieafspiller, pladespiller, Mixer og analyse software. Opfylde ethvert muligt behov for de moderne DJ, Denon DJ DJ ramte hovedet på sømmet.... Mere »

NAMM 2017: Akai afsløre MPC-X og MPC Live produktion af maskiner

Revidere deres rødder, Akai er indstillet til at genoplive den klassiske MPC-serien og tilføje en lang række moderne opdateringer til de beundrede musik produktionsenheder... Mere »