Tromme maskiner

Ideel til DJ's, Tromme maskiner, omtales også som tromme pads, er konstrueret til at imitere lyden af trommer eller andre instrumenter, percussion, tillader evne til sekvens og post beats bruger pads eller knapper. Såvel som at blive populær i elektronisk musik tillade de også på farten sampler og tidstro optagelse giver DJS evne til at gøre deres egne unikke beats og redigere dem i en levende kapacitet.

View All Information

DJ tromme maskiner

Første 37 produkter viser

Om tromme maskiner

Ideel til DJ's, maskiner, omtales også som tromme pads, er designet til at imitere lyden af trommer eller andre instrumenter, percussion, tromme lader muligheden for at sekvens og registrere beats bruger pads eller knapper. Såvel som at blive populær i elektronisk musik tillade de også på farten sampler og tidstro optagelse giver DJS evne til at gøre deres egne unikke beats og redigere dem i en levende kapacitet.

Hos Gear4music.com har vi et omfattende udvalg af tromme maskiner fra innovative mærker herunder Alesis, Boss, Zoom, Elektron og Native Instruments. Boss DR-800 er en rytme-programmering kraftcenter, der er indlæst med verden klasse trommer, perkussion og bas lyde. Vi har dette søgte efter tromme maskine og mange andre til de laveste priser online i Storbritannien.

DJ Tromme maskine nyheder

Musikmesse 2016: Nord tromme 3 slagtøj Synthesizer og modul

Det nye Nord tromme 3 kombinerer fantastisk spilbarhed med ubegrænset lyddesign muligheder fra den innovative Nord Tromme 2.... Mere »

Arturia indføre iSpark Beat-gøre App

Arturia Deltag i iOS musik app revolution med iSpark.... Mere »

NAMM 2016: Teenage Engineering gå Retro med tre nye Pocket synthesizere

Teenage Engineering har produceret en anden tre bærbar synth modeller til at tilføje til sin allerede enormt succesfulde serie af lomme synthesizere.... Mere »