DJ Synths

DJ Synths kommer normalt i et kompakt design som tilbyder et meget lille footprint, perfekt for enhver DJ på farten. De kan nemt integreres i et live rig eller studio uanset hvor stor eller lille.

View All Information

DJ Synths

Første 107 produkter viser

Om synthesizere

Synthesizere udnytte flere sunde generatorer til at oprette komplekse lydfilformat oftest styres af keyboards. Ofte brugt ved DJS til at oprette elektronisk musik Synthesizer i hele sin historie har været anvendt af musikere spanning alle genre af musik - fra Kraftwerk banebrydende arbejde til det berømte arbejde af The Beatles.

Hos Gear4music.com vi arbejde med banebrydende fabrikanter såsom Korg, Yamaha, Roland, Nord og mange mere at tilbyde du de bedste synthesizere på bedste priser online. Korg's R3 synthesizer tiltrækker alle slags musikere og producenter, om begynder eller professional med sin fuldgyldige analog synth lyd i et kompakt organ. Alternativt microKORG er også populære med vores kunder og kritikerroste for dens bredt udvalg af waveforms.

DJ Synthesizer nyheder

ROLI FXpansion STROBE2 nu inkluderet med alle ROLI Seaboards

Kraftfuld STROBE2 software har nu gjort tilgængelig for alle dem, der køber eller har købt enten det ROLI Seaboard anledning eller GRAND synthesizer... Mere »

NAMM 2017: Dave Smith Instruments annoncere REV2

Bygning på grundlag af sin forgænger i Prophet 08, REV2 tilbyder en hel række interessante og innovative tilføjelser til dets format.... Mere »

NAMM 2017: Pioneer DJ Toraiz AS-1 Alm Analog Synthesizer

Giver mulighed for dynamisk brug i studiet og på scenen, er Toraiz AS-1 garanteret at imponere... Mere »