DJ Synths

DJ Synths kommer normalt i et kompakt design som tilbyder et meget lille footprint, perfekt for enhver DJ på farten. De kan nemt integreres i et live rig eller studio uanset hvor stor eller lille.

View All Information

DJ Synths

Første 112 produkter viser

Om synthesizere

Synthesizere udnytte flere sunde generatorer til at oprette komplekse lydfilformat oftest styres af keyboards. Ofte brugt ved DJS til at oprette elektronisk musik Synthesizer i hele sin historie har været anvendt af musikere spanning alle genre af musik - fra Kraftwerk banebrydende arbejde til det berømte arbejde af The Beatles.

Hos Gear4music.com vi arbejde med banebrydende fabrikanter såsom Korg, Yamaha, Roland, Nord og mange mere at tilbyde du de bedste synthesizere på bedste priser online. Korg's R3 synthesizer tiltrækker alle slags musikere og producenter, om begynder eller professional med sin fuldgyldige analog synth lyd i et kompakt organ. Alternativt microKORG er også populære med vores kunder og kritikerroste for dens bredt udvalg af waveforms.

DJ Synthesizer nyheder

ROLI's Seaboard STIGE 25 nu tilgængelig på 15% rabat

ROLI's Seaboard STIGE 25 kombinerer moderne alsidighed og med dynamiske tone.... Mere »

Korg annoncere at æret Synth 'Wavestation' er nu tilgængelig til iOS-enheder

Lige fra 90 ' erne, har den legendariske synth fået en moderne makeover at gøre det mere alsidigt end nogensinde... Mere »

Rob Papen frigiver nye Predator 2 Synthesizer

Med tusindvis af nye presets og et stort udvalg af funktioner, den Predator 2 bringer næste niveau lydkvalitet og brugerdefinerede lyd manipulation til spillere umiddelbare rådighed... Mere »