DJ Synths

DJ Synths kommer normalt i et kompakt design som tilbyder et meget lille footprint, perfekt for enhver DJ på farten. De kan nemt integreres i et live rig eller studio uanset hvor stor eller lille.

View All Information

DJ Synths

Første 110 produkter viser

Om synthesizere

Synthesizere udnytte flere sunde generatorer til at oprette komplekse lydfilformat oftest styres af keyboards. Ofte brugt ved DJS til at oprette elektronisk musik Synthesizer i hele sin historie har været anvendt af musikere spanning alle genre af musik - fra Kraftwerk banebrydende arbejde til det berømte arbejde af The Beatles.

Hos Gear4music.com vi arbejde med banebrydende fabrikanter såsom Korg, Yamaha, Roland, Nord og mange mere at tilbyde du de bedste synthesizere på bedste priser online. Korg's R3 synthesizer tiltrækker alle slags musikere og producenter, om begynder eller professional med sin fuldgyldige analog synth lyd i et kompakt organ. Alternativt microKORG er også populære med vores kunder og kritikerroste for dens bredt udvalg af waveforms.

DJ Synthesizer nyheder

Roland lancere FA-07 arbejdsstationen og SE-02 Analog Synthesizer

De første synth poster af den Roland's fremtid omdefineres, FA-07 arbejdsstationen og SE-02 Synthesizer lover brugeren komplet udtryk og onboard alsidighed.... Mere »

Moog annoncere begrænset efterfølgende 37 CV Analog Synthesizer

En nyfortolkning af sin forgænger, den Moog efterfølgende 37 CV Analog Synth bygger på en samlet indsats mellem Moog og netop de mennesker, der spiller dem.... Mere »

Behringer afsløre kompakt, tre oktav DeepMind 6 Synth

Nyheder er kommet fra Superbooth, Behringer vil indføre deres helt nye dybe sind 6, en mindre mere kondenseret version af sin storebror DeepMind 12... Mere »