Computerudstyr

Computer DJ gear bliver stadig mere populær som flere og flere DJS Oplev kraften i computeren til live-optræden og en studio værktøj. Kombineret med den nyeste DJ software, en MIDI-controller eller keyboard, audio lydkort og en stor harddisk til opbevaring, behøver DJS ikke længere at slæbe tunge vinyl rundt med dem.

View All Information

Mest populære Computer DJ Gear

Om DJ computerudstyr

Software som Native Instruments Traktor Scratch Pro brugt af mange DJS-fra begyndere til professionelle. For dem, der ønsker at holde fast i deres vinyl samling, men adgang til power og fleksibilitet på computeren, er det muligt at bruge timecoded vinyl.

Nogle DJ vil øge deres sæt med visuelle effekter. Kendt som VJ'ing, kan film eller stillbilleder være synkroniseret til musik ved hjælp af en MIDI-controller.

Computer DJ nyheder

Numark annoncere efterfølgeren til NS6 Controller-NS6II

Med udgangspunkt i de grundlæggende succes og design af NS6-controller, Numark frembringe den næste generation af DJ controllere til ivrigt afventer DJ's verden over... Mere »

Denon DJ indlede #ChangeYourRider i forventning om udgivelsen

Gearing op for den seneste add-on til den Denon DJ range, Denon har frigivet en teaser, der giver afgørende fingerpeg om, hvad den nyeste produkt kan være... Mere »

Native Instruments' Traktor Kontrol S8 til salg på Gear4music nu

Byder på et stort udvalg af innovative komponenter, der giver ultimative oplevelse live DJing, Traktor Kontrol S8 er en ny benchmark for controllere overalt... Mere »