DJ Udstyr

At have det rette DJ Udstyr er alfa og omega for enhver DJ's succes. Den korrekte opsætning er vigtig for at skabe det perfekte mix. DJ's er i dag blevet nogle af verdens mest kendte musikere. En DJ's opsætning definerer ikke kun deres lyd, men også deres præstation. View All Information

Mest populære DJ udstyr

Om DJ udstyr

Uanset om din DJ opsætning er digital, vinyl eller computerbaseret, har Gear4music.com det bedste udvalg af DJ udstyr, herunder cd-afspillere, MP3-afspillere, pladespillere, mixere, DJ Software, lydkort og meget mere.

I dag er det nemmere end nogensinde at komme igang med DJ'ing. Man skal blot bruge en bærbar computer og DJ software såsom Native Instruments Traktor Scratch Pro, for at begynde at mixe sine egne numre.

Den mere øvede DJ vil finde vores omfattende sortiment af MIDI-controllere, audio interfaces og samplere nyttige værktøjer til produktion og performance.

DJ udstyr nyheder

Stanton indlede ST.150 M2, STR.850 M2 og T.92 M2 pladespillere

Byder på et væld af spændende nye funktioner, lover at M2 serien en enorm mængde af kreative og auditive muligheder til den kvalitetsbevidste DJ.... Mere »

NAMM 2017: Denon DJ DJ frigive deres nye premierminister række

Prime serie har en medieafspiller, pladespiller, Mixer og analyse software. Opfylde ethvert muligt behov for de moderne DJ, Denon DJ DJ ramte hovedet på sømmet.... Mere »

NAMM 2017: Akai afsløre MPC-X og MPC Live produktion af maskiner

Revidere deres rødder, Akai er indstillet til at genoplive den klassiske MPC-serien og tilføje en lang række moderne opdateringer til de beundrede musik produktionsenheder... Mere »