DJ Udstyr

Gennemse det seneste DJ & produktion gear herunder dæk, DJ mixerer, synths og samplere fra førende producenter såsom Native Instruments, Pioneer og Roland.

View All Information

Mest populære DJ udstyr

Om DJ udstyr

Uanset om din DJ opsætning er digital, vinyl eller computerbaseret, har Gear4music.com det bedste udvalg af DJ udstyr, herunder cd-afspillere, MP3-afspillere, pladespillere, mixere, DJ Software, lydkort og meget mere.

I dag er det nemmere end nogensinde at komme igang med DJ'ing. Man skal blot bruge en bærbar computer og DJ software såsom Native Instruments Traktor Scratch Pro, for at begynde at mixe sine egne numre.

Den mere øvede DJ vil finde vores omfattende sortiment af MIDI-controllere, audio interfaces og samplere nyttige værktøjer til produktion og performance.

DJ udstyr nyheder

Numark annoncere efterfølgeren til NS6 Controller-NS6II

Med udgangspunkt i de grundlæggende succes og design af NS6-controller, Numark frembringe den næste generation af DJ controllere til ivrigt afventer DJ's verden over... Mere »

Pioneer indføre helt nye DJM-250MK2 2-kanals DJ Mixer

Udstyret med et væld af nye funktioner, der bidrager til professionel kvalitet blanding kapaciteter, skaber DJM-250MK2 2-kanals DJ Mixer en ny præcedens.... Mere »

Stanton indlede ST.150 M2, STR.850 M2 og T.92 M2 pladespillere

Byder på et væld af spændende nye funktioner, lover at M2 serien en enorm mængde af kreative og auditive muligheder til den kvalitetsbevidste DJ.... Mere »