DISC CelloPhant bue Hold For Cello, lilla

kr. 204 NORMAL PRIS kr. 239 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Sjovt tilbehør, der forbedrer din bukkende teknik
  • Smart elefant Design ideel til unge musikere
  • Specifikke form at hjælpe bue Position
  • Passer til alle skalaer af franske Cello Bow
  • Frigiver hånd spændingen til jævn spilbarhed

DISC CelloPhant bue Hold For Cello, lilla

detaljer

Cellophant bue Hold er et sjovt tilbehør forbedrer din cello, spiller teknik. Cellophant lægger nogen fransk bue størrelse og fungerer som en hånd støtter for mere en komfortabel fornemmelse. Elefant design ikke kun ser unikke, men også funktioner subtile referencepunkter for at bruge din bue korrekt. Cellophant også frigiver spændinger fra hånden for en mere afslappet greb og smidigere præstation. Denne model har en fremragende lilla farve, og er ideel for studerende musikere der ønsker at etablere den korrekte håndtering teknik.

Produkt Ref: 78169

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Lettere og mere effektiv bukkende

Den korrekte bukkende teknik kan være vanskeligt at konsekvent gennemføre, især for yngre studerende musikere. Cellophant løser din bue ind i en stilling der & rsquo; s både behagelig i hånden og har den korrekte vinkel for optimal spilbarhed. Stammen dirigerer din tommelfinger til frøen, mens din finger komfortabelt sidde elefant figur & rsquo; s ben og funktioner. For musikere, der ønsker at udvikle deres egen præference, men stadig kræver Cellophant & rsquo; s bistand, positionering kan ændres lidt for at imødekomme. Cellophant også frigiver pres fra hånden for en mere afslappet spillestil, der er bredt anerkendt som resulterer i en glattere lyd.

Holde inspireret

Mange unge spillere er det ofte svært at blive inspireret når i første omgang lære et svært instrument som en cello. Cellophant er et tilbehør, der hjælper lette greb, men er også en sjov og spændende design. Elefant figur og smarte farver er ideelle til at holde yngre spillere involveret med øvelse og udvikle. Cellophant blev designet af streng lærer & rsquo; s Association, og erkender, at holde læring sjov er afgørende for enhver studerende & rsquo; s fremskridt.

Specifikationer

  • Bue stil: fransk
  • Bue størrelse montering: Alle
  • Form: Elefant
  • Farve: Lilla