Bas Tilbehør

Bas Tilbehør er afgørende for enhver bassist setup, og på Gear4music har vi altid et bredt udvalg af tilføjelser-på lager. Hvis du lige er startet med bas , har vi fået komplette tilbehørs pakker for begyndere såvel som undervisnings dvd'er. View All Information

Mest populære bas tilbehør

Lyden af bas Guitar

Hvordan er lyden af en bas oprettet?

Ligesom med elektrisk guitar, er de to vigtigste dele af en basguitar strengene og pickupper. Vibrationer fra strengene modtages af pickupper, som forvandle dem til elektroniske signaler. Disse overføres derefter til en forstærker, hvilket skaber lyden.

Alle basguitar generelt fungerer på samme måde, selv om de materialer, hvorfra de er foretaget, og deres figur kan have en mærkbar virkning på hvilken type lyd fremvise og hvilke musikgenre de er bedst egnet til afspilning.

Virkningen af træ på bas lyden

Størstedelen af basser er solidbody, hvilket betyder, at der er ikke plads inde i kroppen af guitar at tillade lyde til efterdønninger naturligvis som med akustiske instrumenter. De billigste solidbodys er typisk laves fra blødere træsorter som krydsfinér eller plast, med hårde træsorter som ahorn, Rosewood og mahogni anvendes på dyrere modeller. Hvad angår solidbody bas guitar, mahogni producerer en kompakt og woody lyd og passer godt til typeen land og blues musik.

Rosentræ er på den anden side generelt overvejet at skabe en mere metallisk lyd, der er rig og kompleks i både høje og lave registre. I mellemtiden, ahorn har en fladere tone, som kan arbejde især godt, når du spiller med en kraftig lydstyrke.

Hollowbody basguitar brugt, men er hovedsagelig for dem, der nyder jazz og folkemusik, som de opretter en mere støjsvage, flere akustisk lyd passer bedre til denne type af spiller.

Basguitar nyheder

BOSS lancerer GT-1B bas effektprocessor

Kort på plads? Brug for en hel bibliotek af toner på dine fødder? BOSS' nye GT-1B bas effektprocessor har alle baser dækket.... Mere »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 streng ærgrede og båndløs bas Guitar

Ukonventionel er hvad Ibanez gør bedst, SRAS7 bringer bedst af begge verdener til den moderne musiker med dets kombination båndløs og ærgrede fretboards,... Mere »

SJC og Tre Cool præsentere Mike Dirnt Custom Kit til jul

I et forsøg på samarbejde design, SJC Custom Trommes og grøn dag trommeslager Tre Cool har udviklet en custom trommesæt til at matche band mate Mike Dirnt signatur bas... Mere »

Gear4music vil strømpe Gibson 2017 vifte

At bringe et levende stænk af farve, variationer over klassiske modeller og uovertruffen tone, Gear4music er stolte af at lagerføre rækken Gibson 2017.... Mere »

Fender frigive nye Guitar Tuning App

Fender lancere deres nye app ' Fender Tune', en app, der er designet til begyndere og pro's både... Mere »