TC elektronisk bas ampere

Gear4Music.com

TC elektronic bas forstærkere er karakteriseret ved deres nøjagtige, responsive toner. TC Electronic beundres stærkt for deres musikalske udstyr herunder guitar effekter, lyd interfaces, lyd software, computerhardware og meget mere. TC Electronic specialiserer sig i Bas forstærkere med formålet at udvikle, fremstille og markedsføre første klasses bas forstærkere, der giver varig brugerværdi til både lyd-teknikere og musikere. View All Information

TC elektronisk bas Combo forstærkere

Første 5 produkter viser

TC elektronisk bas Forstærker hoveder

Første 7 produkter viser

TC elektronisk bas højttaler kabinetter

Første 10 produkter viser

TC Electronic bas Forstærker tilbehør

Første 6 produkter viser

Om TC elektronisk bas forstærkere

Ved TC elektronisk er bas gear udviklet til bas spillere ved bas spillere. Emulating år og år af levende og optagelse erfaring høstet ud på vej og i studierne de forstår behov og ønsker i bassists når det kommer til koncerterne, afprøvning og studio arbejde.

Vi er stolte af at arbejde med TC elektroniske tilbyder vores kunder de mest innovative bas forstærkere til de laveste priser online i Storbritannien.

TC elektronisk bas Forstærker nyheder

TC Electronic frigive elektroniske Flashback 2 Delay Pedal

Efter udgivelsen af Hall of Fame 2 og Pipeline Tap Tremolo pedaler, TC Electronic's Flashback 2 lover for hidtil uset udtryk og overjordisk tone.... Mere »

TC Electronic lancerer Hall of Fame 2 Reverb Pedal

Bygger på succesen med den roste Hall of Fame Reverb Pedal, den anden rate fra TC Electronic ser en langt mere raffineret og moderne gengivelse.... Mere »

TC Electronic afsløre telefonaflytning Riff optager Pedal

Nogensinde kommer med en killer riff, kun at glemme det et par dage senere? Godt TC Electronic har svaret at gøre dette til en saga blot.... Mere »