Behringer Basguitar Forstærkere

Gear4Music.com

BEHRINGER bas amp tilbyder fremragende værdi og præstation, samt et stort udvalg. Siden bliver grundlagt i 1989, er audio udstyr producent Behringer blevet en af de mest vellykkede pro audio selskaber i verden. BEHRINGER & rsquo; s filosofi er at levere professionelle produkter til priser hver musiker har råd til. View All Information

Behringer bas Combo forstærkere

Første 2 produkter viser

Behringer bas Forstærker hoveder

Første 3 produkter viser

Om Behringer bas forstærkere

Hos Gear4music.com vi tilbyder et stort udvalg af Behringer bas forstærkere fra 15-watt til 550 watt forstærkere der passer til alle krav være det en øvelse forstærker i dit soveværelse til en scene forstærker på et sted. Alle Behringer bas forstærkere feature komponenter af høj kvalitet og undtagelsesvis Robust konstruktion at sikre en større lyd og længere levetid.

Populære bas forstærkere gerne den berømte Behringer BXL1800 og Behringer bas effekter og bas pedaler altid er afholdt her i Gear4music.com på nogle af de laveste priser i Storbritannien.

Behringer bas Forstærker nyheder

Behringer brug for din hjælp til at designe deres nyeste produkt

Åbne et offentligt forum på Facebook, Behringer søger for at gøre produktets drøm, catering til deres kunders behov.... Mere »

Behringer har endelig annonceret deres Polysynth navn

Efter deres 5th teaser Behringer afsløre flere detaljer om de længe ventede Polysnth... Mere »

Behringer afsløre deres Analog Synth!

Rygterne havde dukket op igen i 2014 og nu de er kommet ud i livet!... Mere »