Behringer Basguitar Forstærkere

Gear4Music.com

BEHRINGER bas amp tilbyder fremragende værdi og præstation, samt et stort udvalg. Siden bliver grundlagt i 1989, er audio udstyr producent Behringer blevet en af de mest vellykkede pro audio selskaber i verden. BEHRINGER & rsquo; s filosofi er at levere professionelle produkter til priser hver musiker har råd til. View All Information

Behringer bas Combo forstærkere

Første 2 produkter viser

Behringer bas Forstærker hoveder

Første 4 produkter viser

Om Behringer bas forstærkere

Hos Gear4music.com vi tilbyder et stort udvalg af Behringer bas forstærkere fra 15-watt til 550 watt forstærkere der passer til alle krav være det en øvelse forstærker i dit soveværelse til en scene forstærker på et sted. Alle Behringer bas forstærkere feature komponenter af høj kvalitet og undtagelsesvis Robust konstruktion at sikre en større lyd og længere levetid.

Populære bas forstærkere gerne den berømte Behringer BXL1800 og Behringer bas effekter og bas pedaler altid er afholdt her i Gear4music.com på nogle af de laveste priser i Storbritannien.

Behringer bas Forstærker nyheder

NAMM 2015: Rygter Begin

Bare et par uger væk, har NAMM Show 2015 rygter allerede begyndte at flyve. Her er hvad vi ved indtil videre...... Mere »

Behringer polyfoniske Synth på værker

Kunne Behringer planlægger deres første nogensinde polyfoniske synth?... Mere »

NAMM 2014: Behringer X-Touch serien lanceret

Behringer har udgivet en universel kontrol panel til studie- og Live-programmer, plus en X-Touch Mini USB controller og X-Touch Compact, et USB MIDI controller med 9 touch-folsomme motor fadere.... Mere »