BC Rich

Gear4Music.com

B.C. Rich Elektrisk Guitar selskabet blev grundlagt af sene Bernardo Chavez Rico i 1969. BC Rich guitarer er siden blevet enormt populære med moderne guitarister og bassists på grund af deres hals-gennem build og edgy, innovativt og visuelt særpræg design. View All Information

BC Rich Topsælgere

Første 33 produkter viser

Om BC Rich guitarer

Bernardo Chavez Rico er grundlægger af BC Rich guitarer og var en Los Angeles-baserede violinbygger, som begyndte sin karriere kører en ydmyg shop i tidlige tresserne. Ved 1972 begyndte Bernardo at arbejde på den Seagull (som senere blev Ørnen), dens hals-gennem konstruktion og hæl-mindre design var innovative funktioner for en guitar i sin tid.

BC Rich kendetegnende anses af de fleste at være deres guitarer unikke organ figurer. Under 70s BC Rich udviklede Mockingbird, Ørnen og Bich og midt i den heavy metal bratte stigning i firserne Warlock blev født. Disse unikke og tidløse design er en central del af hvad der gør BC Rich guitarer og basser så populære i dag.

Guitar nyheder

Slash's 1984 F.kr rige Warlock brugt til at skrive Guns N' Roses' tidligste Hits går op til auktion

Verificeret af guitarist, selv, Slashs F.kr rige spillede en afgørende rolle i Guns N' Roses anledning til berømmelse... Mere »

Gear4music vil strømpe Gibson 2017 vifte

At bringe et levende stænk af farve, variationer over klassiske modeller og uovertruffen tone, Gear4music er stolte af at lagerføre rækken Gibson 2017.... Mere »

Ibanez frigive 3 nye guitarer til at fejre 25-årsdagen for Steve Vai's Passion og krigsførelse

Tre syv streng guitarer er indstillet til at ramme butikkerne i snart i hyldest til Steve vais anmelderroste album, Passion og krigsførelse... Mere »