BC Rich

Gear4Music.com

B.C. Rich Elektrisk Guitar selskabet blev grundlagt af sene Bernardo Chavez Rico i 1969. BC Rich guitarer er siden blevet enormt populære med moderne guitarister og bassists på grund af deres hals-gennem build og edgy, innovativt og visuelt særpræg design. View All Information

BC Rich Topsælgere

Første 33 produkter viser

Om BC Rich guitarer

Bernardo Chavez Rico er grundlægger af BC Rich guitarer og var en Los Angeles-baserede violinbygger, som begyndte sin karriere kører en ydmyg shop i tidlige tresserne. Ved 1972 begyndte Bernardo at arbejde på den Seagull (som senere blev Ørnen), dens hals-gennem konstruktion og hæl-mindre design var innovative funktioner for en guitar i sin tid.

BC Rich kendetegnende anses af de fleste at være deres guitarer unikke organ figurer. Under 70s BC Rich udviklede Mockingbird, Ørnen og Bich og midt i den heavy metal bratte stigning i firserne Warlock blev født. Disse unikke og tidløse design er en central del af hvad der gør BC Rich guitarer og basser så populære i dag.

Guitar nyheder

MUSIKMESSE 2017: LunaStone TrueOverDrive 2 Guitar Pedal

Den næste overgang til LunaStone for at debut på dette års Musikmesse i Frankfurt, TrueOverdrive 2 guitar pedal champions beefiest af bunden ender.... Mere »

Gibson frigive ur dyrere end en Standard Les Paul Guitar

Gennem et samarbejde med ur producent Raymond Weil, Gibson's 'Freelancer' Se par ekstravagance og musikalsk inspireret design med forbløffende resultater... Mere »

Seymour Duncan afslører deres Active/Passive dualitet Pickup

At tage de bedste funktioner fra active og passive pickupper, derefter flette dem til en alsidig pickup, dualitet tilbyder spilleren en alsidige udvalg af toner.... Mere »