BC Rich

Gear4Music.com

B.C. Rich Elektrisk Guitar selskabet blev grundlagt af sene Bernardo Chavez Rico i 1969. BC Rich guitarer er siden blevet enormt populære med moderne guitarister og bassists på grund af deres hals-gennem build og edgy, innovativt og visuelt særpræg design. View All Information

BC Rich Topsælgere

Første 34 produkter viser

Om BC Rich guitarer

Bernardo Chavez Rico er grundlægger af BC Rich guitarer og var en Los Angeles-baserede violinbygger, som begyndte sin karriere kører en ydmyg shop i tidlige tresserne. Ved 1972 begyndte Bernardo at arbejde på den Seagull (som senere blev Ørnen), dens hals-gennem konstruktion og hæl-mindre design var innovative funktioner for en guitar i sin tid.

BC Rich kendetegnende anses af de fleste at være deres guitarer unikke organ figurer. Under 70s BC Rich udviklede Mockingbird, Ørnen og Bich og midt i den heavy metal bratte stigning i firserne Warlock blev født. Disse unikke og tidløse design er en central del af hvad der gør BC Rich guitarer og basser så populære i dag.

Guitar nyheder

BOSS lancerer GT-1B bas effektprocessor

Kort på plads? Brug for en hel bibliotek af toner på dine fødder? BOSS' nye GT-1B bas effektprocessor har alle baser dækket.... Mere »

Nu strømpe Fender Custom Shop Custom Shop Eric Clapton Signature Strats

Byder på bedste dage gået af Eric Clapton Signature start udtrykker klassisk Fender personlighed afsluttet af en række finurlige moderne godbidder.... Mere »

Music Man frigive nye Cutlass Guitar med HSS pickupper

Bygger på succesen af deres Cutlass poster, Music Man tage en gennemprøvet favorit og gøre det mere alsidigt end nogensinde med en ekstra afhentning.... Mere »