Handholdt Audio-optagere

Håndholdt Audio optagere tilbyder en transportabel, letvægt løsning placering optagelse formål. Normalt består af to kondensatormikrofoner er de i stand til at producere hi-fi stereo optagelser. De er mest almindeligt anvendt til lyddesign, optagelser i marken, vokale optagelser, og kan endda brugt til at optage instrumenter som akustisk guitar eller drum generalomkostninger.

View All Information

Håndholdt Audio-optagere

Første 35 produkter viser

Om håndholdte optagere

Håndholdte optagere indslag bygget i kondensatormikrofoner til at levere høj kvalitet gengivelser af live-arrangementer. Disse kompakte løsninger, såsom Yamaha Pocketrak C24, har høj kapacitet på lagerplads, der udvides med SD-kort. Nogle optagere, som den Zoom Q3, tilbyder fremragende videooptagelse ud over lyd.

For mere alvorlige på webstedet optagelse, Fostex og Edirol & rsquo; s felt mixere er specielt designet til applikationer såsom TV og radio arbejde.

Audio Recorder nyheder

Zoom annoncere nye H4N Pro Recorder

Zoom bygge videre på succesen med den meget populære H4N og tage det til det næste niveau.... Mere »

NAMM 2014: Samson ga Mic direkte afsloret

Et par dage siden, udgivet Samson meteorit, baseret pa Meteor USB studie Mic. Nu, ga Mic direkte er blevet annonceret, forbedre den ga Mic transportabel.... Mere »

NAMM 2014: Samson meteorit observation!

Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er den nye Samson USB-kondensatormikrofon, pa vej til at sla den NAMM Show.... Mere »