Akustiske Guitar mærker

Gear4Music.com

Den Akustiske Guitar har haft en enorm indvirkning på musik, hvorefter instrumentet er blevet tæt forbundet med folke-, jazz- og blues-musikere. Hos Gear4music.com forstår vi, at hver akustisk guitarist har behov for forskellige ting. Vi har alle typer akustiske guitarer til salg herunder Dreadnoughts, 12-Strenget Akustisk og Klassiske guitarer, samt Akustiske Guitar Forstærkere og effekter. View All Information

Mest populære akustiske guitarer

Om akustiske guitarer

Dreadnought Akustisk Guitar, som også er gearet til begynder akustisk guitar spillere, er tilgængelig for den samme pris. Større instrumentet har en fuldstændig og afbalanceret akustisk guitar tone og kan prale af høje niveauer af holdbarhed og respons foruden kompenserede broen.

Electro-akustisk guitar, som features pickupper, er marginalt dyrere for eksempel round back Akustisk Guitar. Slimline instrumentet har en cutaway funktion og frembringer varm og klart akustisk guitar toner ud over at have en stor føler. Det er designet med live præstation for øje, med formålet at minimere problemer med feedback når akustisk guitar der forstærkes.

Pral lignende akustisk guitar funktioner og den samme pris er Single Cutaway Elektrisk/Akustisk Guitar, som har en velafbalanceret akustisk lyd, der er også udviklet til at lyde store gennem en amp.

Yderligere er kigger rykke op prisklasse og for dem Washburn D46S Akustisk Guitar. Dreadnought instrumentet menes at være uovertruffen i sin prisklasse for sin rigdom af føler og kvaliteten af træ, der anvendes i bygning akustisk guitar.

Øverst i prisen er området Yamaha LJX6C Solid Top Jumbo Akustisk Guitar. Med en solid dæk af gran, cutaway palisander bund og sider og en tovejs pickup med pre-forstærker system, er instrumentet bygget med den moderne akustisk guitarist i tankerne, producerer en kontrolleret og assertiv tone og en stærk i mellemklassen.

Akustisk Guitar nyheder

Summer NAMM 2016: Nye Ibanez Artwood Vintage Thermo-alderen akustiske guitarer

Ibanez har tilføjet seks nye guitarer til deres omfattende akustisk række guitarer.... Mere »

Summer NAMM 2016: Martin Guitar udvide Junior-serien

Martin Guitar har tilføjet DRSG samt syv nye X-serien cutaways modeller med Sonitone elektronik på Summer NAMM 2016.... Mere »

WATCH: Martin Guitar - Balladen om dreadnoughten

Martin guitar afsløre prisvindende dokumentar af Martin Dreadnought - en guitar, som har stået sin prøve af tid og fortjent sin plads i akustisk folklore.... Mere »

Fender dykke ned i In-Ear Monitor område

Verdenskendte guitar producent tilbyder fem nye i-ear monitor modeller i deres seneste satsning.... Mere »

D'Addario indføre Humiditrak

D'Addario indføre Humiditrak - en enhed, der lever inde i din guitar case og giver real-time betingelse opdateringer via en smartphone app, så du kan holde øje med din økse.... Mere »