Akustiske Guitar mærker

Gear4Music.com

Den Akustiske Guitar har haft en enorm indvirkning på musik, hvorefter instrumentet er blevet tæt forbundet med folke-, jazz- og blues-musikere. Hos Gear4music.com forstår vi, at hver akustisk guitarist har behov for forskellige ting. Vi har alle typer akustiske guitarer til salg herunder Dreadnoughts, 12-Strenget Akustisk og Klassiske guitarer, samt Akustiske Guitar Forstærkere og effekter. View All Information

Mest populære akustiske guitarer

Om akustiske guitarer

Dreadnought Akustisk Guitar, som også er gearet til begynder akustisk guitar spillere, er tilgængelig for den samme pris. Større instrumentet har en fuldstændig og afbalanceret akustisk guitar tone og kan prale af høje niveauer af holdbarhed og respons foruden kompenserede broen.

Electro-akustisk guitar, som features pickupper, er marginalt dyrere for eksempel round back Akustisk Guitar. Slimline instrumentet har en cutaway funktion og frembringer varm og klart akustisk guitar toner ud over at have en stor føler. Det er designet med live præstation for øje, med formålet at minimere problemer med feedback når akustisk guitar der forstærkes.

Pral lignende akustisk guitar funktioner og den samme pris er Single Cutaway Elektrisk/Akustisk Guitar, som har en velafbalanceret akustisk lyd, der er også udviklet til at lyde store gennem en amp.

Yderligere er kigger rykke op prisklasse og for dem Washburn D46S Akustisk Guitar. Dreadnought instrumentet menes at være uovertruffen i sin prisklasse for sin rigdom af føler og kvaliteten af træ, der anvendes i bygning akustisk guitar.

Øverst i prisen er området Yamaha LJX6C Solid Top Jumbo Akustisk Guitar. Med en solid dæk af gran, cutaway Rosewood bund og sider og en tovejs pickup med pre-forstærker system, er instrumentet bygget med den moderne akustisk guitarist i tankerne, producerer en kontrolleret og assertiv tone og en stærk i mellemklassen.

Akustisk Guitar nyheder

Ed Sheeran signatur ' dele ' Guitar tilgængelig for forudbestillinger

Gennem et samarbejde med Martin, Sheerans nyeste signatur model byder illustrationer fra hans seneste album '÷' og er blevet bygget til hans nøjagtige specifikationer.... Mere »

MUSIKMESSE 2017: Martin DST og DSTG og 0-18 guitarer

Skrevet som de 'billigere' alternativer fra Martin på dette års Musikmesse, disse helt nye modeller udviser en sofistikeret æstetiske og ikoniske tone.... Mere »

Tanglewood's Sundance præstation Pro serien på Gear4music

Melding tradition med moderne produktionsteknikker, Tanglewood's Sundance præstation Pro Series tilbyde spilleren unik tone med en særpræget personlighed.... Mere »

Yamaha lanceringen konkurrence om at vinde en signeret Guitar af Ricky Gervais

Yamaha kører en konkurrence til at falde sammen med udgivelsen af Ricky Gervais' nye film, David Brent-livet på landevejen... Mere »

Fender frigive nye Guitar Tuning App

Fender lancere deres nye app ' Fender Tune', en app, der er designet til begyndere og pro's både... Mere »